HCW start unieke spaaractie samen met Albert Heijn Winterswijk

//HCW start unieke spaaractie samen met Albert Heijn Winterswijk

HCW start unieke spaaractie samen met Albert Heijn Winterswijk

2020-02-29T19:49:52+01:0029 februari 2020|

Lijkt het jou leuk om te sparen voor unieke fanartikelen met jouw eigen spelersfoto? Een bidon, broodtrommel of fotohoesje met jouw foto in een HCW tenue? Dan is dit jouw kans!

HCW organiseert in samenwerking met Albert Heijn Winterswijk een leuke spaar actie. Bij iedere €10,- aan boodschappen kun jij sparen voor je eigen bidon, slippers, posters, telefoonhoesjes en nog veel meer! Per €10,- krijg je een zegel en bij genoeg zegels kun je je eigen artikel bestellen!

Het mooie hieraan, HET IS HE-LE-MAAL GRATIS. De opbrengst van deze actie komt volledig ten goede aan HCW.

Wat gaan we doen:

  • we laten een unieke spelersfoto van jou maken in een HCW tenue door een professionele fotograaf. Dit gebeurt op donderdag 19 maart tussen 18:30 en 20:30 uur bij atletiekvereniging Archeus aan de Vredenseweg 136 in Winterswijk. Meer informatie volgt bij opgave.
  • iedere speler krijgt vervolgens een eigen online-fanshop waarin allerlei leuke HCW-fanartikelen met de eigen spelersfoto verkrijgbaar zijn. Jij beheert zelf jouw fanshop en bepaalt zelf wie toegang krijgt tot deze fanshop. Niemand kan dus zomaar jouw fanartikelen bestellen.
  • bij Albert Heijn in Winterswijk kun je vervolgens sparen voor de gratis fanartikelen: bij iedere € 10,- aan boodschappen krijg je een zegel. Deze zegels kun je vervolgens in je eigen fanshop verzilveren en daarmee dus sparen voor je eigen fanartikelen (zonder bijbetaling). Natuurlijk kunnen anderen ook sparen voor fanartikelen van hun kind, kleinkind of favoriete speler, maar jij bepaalt zelf wie toegang krijgt tot jouw fanshop.
  • naast leuke artikelen met de spelersfoto zijn er ook artikelen met alleen het HCW-logo of Lenny de Leeuw verkrijgbaar; kortom voor ieder wat wils!
  • per verzilverde zegel in je fanshop vloeit direct een bijdrage in de clubkas van HCW! Hiermee kunnen we leuke activiteiten organiseren en materiaal bestellen voor de trainingen.
  • Meer weten over hoe deze actie in zijn werk gaat, bekijk dan dit filmpje: https://youtu.be/kwP03_6yG1M

Goed om te weten:

  • op alle artikelen zal het logo van HCW gedrukt worden;
  • de Albert Heijn ClubFund-actie start 30 maart 2020.
  • er komt een gezamenlijke Kick-off van deze actie op 27 maart 2020. Dit is geheel vrijblijvend.

Wil jij graag meedoen met deze leuke actie? Geef je dan op via onderstaand opgavenformulier. Wij zullen je op de hoogte houden via de mail, dus vul s.v.p. jouw e-mailadres in of die van je ouders.

Mocht je donderdag 19 maart verhinderd zijn, maar wel graag mee willen doen. Stuur dan even een mailtje naar pr@hcw.nl. Dan gaan we kijken wat we voor je kunnen doen!

Wij gebruiken cookies om de website optimaal te laten functioneren en om in te spelen op de informatiebehoefte van onze bezoekers. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het plaatsen van cookies. Ok