Stichting Beachvelden Winterswijk een feit.

Vandaag hebben de 3 voorzitters van Wiko korfbal, HCW handbal en Wivoc volleybal de handtekening gezet onder de oprichtingsakte van de Stichting Beachvelden Winterswijk. Dit gebeurde op het kantoor van Hobbelink en Buitink Notarissen onder toezicht van notaris Erik Oostrik.

De realisatie van deze unieke beachcourt zal starten op vrijdag 1 maart. Op deze dag zal dus de eerste schop in de grond worden gezet. Als alles volgens planning verloopt kunnen de leden er vanaf maandag 25 april 2016 gebruik van maken, dit is aansluitend aan het zaalseizoen voor de handballers en volleyballers. De locatie is gelegen achter de kantine van Wiko en naast de hockeyvelden.

De opzet is om naast de trainingen ook de nodige toernooien en eventuele competitie wedstrijden te gaan spelen. Over de opening wordt op dit moment nog nagedacht, maar dat het een gezamenlijk evenement gaat worden is wel het uitgangspunt. De aanleg is mede mogelijk gemaakt doos subsidiebijdrages van zowel de gemeente Winterswijk als de provincie Gelderland. Ook de 3 deelnemende verenigingen zullen een financiƫle bijdrage gaan leveren.