Beste leden,

Het bestuur van HCW heeft besloten het onderstaand advies van het NHV op te volgen en daarmee alle trainingen, wedstrijden en bijeenkomsten af te gelasten tot en met 31 maart 2020.


Advies NHV
Alle handbalwedstrijden tot en met ‪31 maart‬ zijn afgelast. Hiermee volgt het NHV de adviezen van het RIVM en het kabinet op. Het kabinet heeft ook voor heel Nederland opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Deze oproep zouden wij graag willen ondersteunen en u ook oproepen om alle andere clubbijeenkomsten zoals trainingen, overleggen, vergaderingen, vieringen en werkgroep bijeenkomsten ook af te gelasten.


Dat houdt in dat de geplande ALV door deze uitzonderlijke omstandigheden zal worden verplaatst naar een later tijdstip. Dit wordt t.z.t. nog gecommuniceerd.
Ook het uitje naar Ahoy gaat niet door. De afhandeling hiervan volgt nog in de app.

Het bestuur van HCW staat in direct contact met de bond en indien er wijzigingen in deze omstandigheden komen dan worden jullie hierover op de hoogte gehouden.

Wij vragen als bestuur hierbij aan eenieder begrip op te brengen voor deze drastische maatregelen.

Mochten er naar aanleiding van bovenstaande vragen zijn, kun je contact op nemen met je trainer/trainster of met bestuur@hcw.nl.

Met sportieve groet,

Bestuur HCW