Vrijdagavond 17 januari 2020, het jaarlijks terugkerend evenement, de nieuwjaarsborrel.

Dit jaar georganiseerd in Swingcafe de Buurvrouw en samen met HCW On Stage! De playbackshow van HCW.

Bij binnenkomst werd iedereen welkom geheten door een lekker drankje van Henk-Jan en zijn team en moest men een vragenlijstje invullen welke later deze avond bekend werd gemaakt. Wie vonden ze de beste speler, speelster en vrijwilliger van HCW. Vanaf de C-Jeugd tot hoger kon er gekozen worden. Ongeacht of deze persoon die avond aanwezig was.

Nadat grotendeels van de mensen binnen was, begon onze presentator Marien met het welkomstwoordje. Kort daarop startte HCW on Stage. De organisatie (de activiteiten werkgroep) begon met het eerste optreden, de auto medley, daarna volgde the Village People en de Backstreet Boys.

Na drie optredens werd er een korte pauze ingelast en was er direct gelegenheid om het ontwerp van de corsowagen van 2020 te presenteren. De maquette wordt door Rutger onthult en er moet nog een passende titel bijgezocht worden.

Na de pauze was het de beurt aan de groep Boom, Pointer Sisters, K3 en als afsluiter Toybox. Wat een leuke optredens en wat een lachen!

Het publiek bepaalt uiteindelijk met het geven van luid applaus welke act de beste was…. DE BACKSTREET BOYS!! En zij mochten dan ook gelijk weer optreden.

Dan was er nog de uitslag van de verkiezing, alle stemmen zijn geteld en dit is de uitkomst:

BESTE SPELER:

2e plaats: Rudy Zemann
1e plaats: Marien van der Ent

BESTE SPEELSTER:

2e plaats: Fuyun Dales
1e plaats: Lynn Wevers

BESTE VRIJWILLIGER:

2e plaats: Rutger ter Braak
1e plaats: Raimon Bollen

Alle winnaars krijgen een prachtig beeldje en certificaat.

Dan sluit Marien het officiële gedeelte af en kan er gefeest worden. En dat werd er… wat een toplocatie en wat een mooi feestje. Zo mooi hebben we in tijden niet meer gehad.

Organisatie bedankt, Henk-Jan en zijn team SUPER bedankt, Rieko bedankt voor het podium, Theo Plekenpol voor de muziek, Marien bedankt voor de presentatie en natuurlijk alle artiesten bedankt voor de prachtige optredens. We kijken nu al uit naar de volgende editie.

=> Foto’s en video’s van deze avond vind je hier <=