Hallo Allemaal,

Wat een gek jaar hebben we achter de rug! Dit was een jaar waarin alles anders dan anders ging en zullen dit jaar ook nooit vergeten.

Waar we in januari nog een onvergetelijke nieuwjaarsreceptie hadden, moesten we in maart dit jaar de competitie abrupt stoppen vanwege het coronavirus. Alles werd afgelast of uitgesteld en trainingen werden omgegooid om buiten verder te kunnen sporten. Maar helaas geen kampioenswedstrijden, geen jeugdkamp, geen bloemencorso en nu in deze tijd missen we ook nog eens het Kerst Scholenhandbal toernooi.

In september leek alles redelijk onder controle en is de competitie, onder strengere regels, toch gestart. Helaas na enkele wedstrijden moesten we ook deze competitie weer staken. De jeugd mocht nog door blijven trainen, maar ook daar hebben we vorige week mee moeten stoppen.

Het Nederlands Handbal bond heeft 3 scenario’s klaar liggen voor het eventueel hervatten van het tweede deel van de competitie 2020-2021. Het eerste scenario is helaas al niet meer haalbaar. We hopen dan ook in februari of maart een nieuwe kans te krijgen om de competitie te kunnen hervatten.
Het scenario van februari is starten met de wedstrijden vanaf 6 februari en doorgaan tot 8 mei 2021.
Als dat niet haalbaar blijkt, zal het laatste scenario er nog voor kunnen zorgen dat we wedstrijden kunnen spelen.
Dat zal inhouden dat we starten op 6 maart en doorgaan tot 22 mei 2021.

Maar voorop staat dat we gezond blijven en we zoveel mogelijk proberen te gaan sporten, in welke vorm dan ook.

We zullen de corona kilo’s en kerst kilo’s er toch een keer af moeten krijgen 😉

Online activiteiten

Onlangs heeft de activiteitenwerkgroep een succesvolle Quarantaine Bingo gehouden. Nu ook de aankomende nieuwjaarsreceptie geen doorgang kan hebben, zijn zij hard bezig om wederom een online ‘samenzijn’ te organiseren. Houdt daarom zaterdag 16 januari vrij in jullie agenda om samen met ons te proosten op het nieuwe jaar en elkaar weer even te zien.

Bedankt

We willen jullie bedanken voor jullie inzet, begrip en loyaliteit van het afgelopen jaar en laten we samen ons best doen om van 2021 een mooi jaar te maken.

We mogen elkaar niet meer vastpakken, maar we laten elkaar niet los.

Bestuur wenst fijne feestdagen