Al 40 jaar staat Hans Udo met de scheidsrechters fluit in zijn hand op het handbalveld. Voor deze geweldige staat van dienst is afgelopen zondag de ‘Gouden Fluit‘ uitgereikt. Een onderscheiding die hoort bij een 40-jarig scheidsrechterjubileum.

Hans kreeg de onderscheiding overhandigd door Frans Holleboom, scheidsrechter contactpersoon regio oost van het NHV en mede koppelgenoot van Hans. Dat gebeurde tijdens de laatste thuiswedstrijd van HCW Dames 2. In de laatste 5 minuten van de wedstrijd werd deze stilgelegd om bij deze bijzondere mijlpaal stil te staan. Ook zijn vrouw Ans werd in het zonnetje gezet omdat Hans toch menig wat uren kwijt is aan deze hobby.

Hans heeft er inmiddels vele duizenden uren als arbiter op zitten en is nog niet van plan om die fluit aan de wilgen te hangen. Zoiets kunnen wij als vereniging natuurlijk alleen maar toejuichen.

HCW feliciteert Hans nogmaals met deze mijlpaal en hoopt dat hij in een goede gezondheid nog jaren mag doorgaan met zijn hobby.

Uiteraard werd de middag afgesloten met een drankje en werd er nog even gezellig na gekletst samen met familie en vrienden in de kantine.