Donderdagmiddag 20 oktober organiseerde we onze populaire handbal clinic. Deze middag lieten we de jeugd zien hoe leuk handbal is en hoe je in teamverband moet spelen. We kijken terug op een zeer succesvolle editie. Doordat het Nederlandse Handbalteam afgelopen zomer zoveel in het nieuws is geweest zit Handbal behoorlijk in de lift. Dit was ook deze middag te merken. Ruim 60 kinderen waren naar de sporthal gekomen om mee te doen.

Enkele jeugdtrainers en jeugdspelers van HCW hadden diverse oefeningen voor de kids. Zo kon je sprongworpen leren, gericht leren gooien, maar ook je reactiesnelheid werd getest door een spel met ballonnen.

Tijdens deze middag mocht natuurlijk onze mascotte niet ontbreken. Lenny de Leeuw kwam dan ook even gezellig mee doen met de kinderen en na vele knuffels en high-5’s was het dan toch echt tijd om te stoppen.

De kinderen gingen uiteraard niet met lege handen naar huis. Iedereen kreeg een bidon van HCW en een diploma. Sommige kinderen bleven in de sporthal om daarna nog even mee te trainen met de D-Jeugd.

We hopen dat veel kinderen enthousiast zijn geworden voor deze snelle dynamische sport en ze het 3 maanden geheel GRATIS komen proberen.

Dit alles was natuurlijk nooit zo’n succes geworden zonder hulp van onze jeugdcommissie, trainers en vrijwilligers.

Dikke pluim voor hen! Top georganiseerd!

Hieronder enkele foto’s en een video van deze top-middag!

 

Foto’s Winterswijk.org:

2016-10-20 Handbalclinic HCW _AL