Afgelopen donderdag 2 maart organiseerde handbalvereniging HCW hun jaarlijkse middag voor de jeugd. Dit jaar een totaal nieuwe opzet. Nieuw flyers en nieuwe posters en een andere invulling van de dag.
De intentie is om de jeugd te laten zien wat voor een flitsende sport handbal is.

Mede door de prestaties van het Nederlands dames handbalteam stijgt de populariteit van de sport de laatste jaren, dat merken ze ook bij HCW. Handbal is leuk en goed voor de ontwikkeling, het is een harde sport, maar wel fair. Je leert fysiek contact te incasseren, maar altijd op een faire manier. Handbal is voor iedereen, jongens of meisjes… Iedereen doet mee bij handbal in het spel, zowel aanvallend èn verdedigend. Je gaat elke training scoren en ontwikkelt zo zelfvertrouwen. Een teamsport voor echt iedereen.

Deze middag mocht HCW ruim 65 kinderen verwelkomen en lieten hun handbal skills zien. Stuk voor stuk talenten. Met oefeningen die allemaal handbal gerelateerd zijn, leerde ze de technieken van handbal. Na een korte pauze was de zaal razendsnel omgebouwd en lager er drie handbal velden klaar om even een echte wedstrijd te spelen.

Al met al een zeer geslaagde middag met grote opkomst en vele blije gezichten. Met een echte handbal diploma op zak en een knuffel van Lenny de Leeuw was het tijd om weer naar huis te gaan.
HCW hoopt dan ook dat men een goed beeld heeft gekregen van deze sport en ze te mogen verwelkomen als nieuwe leden bij deze leuke vereniging.

Maak ook kennis met de sport waarin iedereen meedoet, iedereen scoort en zich persoonlijk ontwikkelt.

Wil jij een keer handbal ervaren? Dat kan! Kom drie maanden gratis mee trainen en sporten en ervaar het zelf.

Foto’s van deze middag: https://www.facebook.com/hcwwinterswijk/posts/1276386685786350