Op 30 maart 2024 behaalden onze leden Maarten Vierkant en Constantijn Schreiber met veel inzet en doorzettingsvermogen hun diploma als Bond-scheidsrechter. We zijn als vereniging ontzettend trots op deze prestatie en feliciteren de heren van harte!

De weg naar dit diploma was uitdagend, met verplichte bijeenkomsten, e-learnings en talloze gefloten wedstrijden. Maarten en Constantijn hebben zich volledig ingezet, en zelfs het dubbele aantal vereiste wedstrijden gefloten, inclusief wedstrijden op 2e divisie niveau. Onder begeleiding van Hans Udo hebben ze zich sterk ontwikkeld, met uitgebreide nabesprekingen en succesvolle afronding van (digitale) opdrachten. Dit resulteerde in een uitstekende Proeve van Bekwaamheid tijdens het toernooi in Aalsmeer.

HCW is enorm dankbaar voor deze twee ambitieuze leden. Ze zijn niet alleen een aanwinst als scheidsrechters, maar ook een bron van inspiratie voor anderen om hetzelfde pad te volgen. Want laten we eerlijk zijn, we kunnen niet zonder scheidsrechters!

We wensen de heren veel mooie ervaringen en succesvolle wedstrijden toe in hun nieuwe rol als Bondscheidsrechters. Op naar een sportief en succesvol seizoen 2024/2025 en vele seizoenen daarna.