HCW Dropping

//HCW Dropping

HCW Dropping

2019-10-25T09:39:19+02:0020 oktober 2019|

Hierbij nodigen wij jullie weer uit voor de dropping!

Dit jaar zal het spannende uitje plaats vinden op vrijdag 22 november 2019.

Je mag mee doen als je lid bent van HCW of de Vrees en je zit in een E, D, C, of B team.

Het zou erg leuk zijn als jullie met jullie team hier aan deelnemen. Een dropping (s’avonds in het donker) is iets wat samenwerking van iedereen nodig heeft en omdat het in het donker is, zal het vast en zeker ook leuk en spannend worden. Het vertrek zal zijn tussen 19:30 uur en 20:30 uur bij Speeltuinvereniging De Vrees.

Bij terugkomst in het gebouw, zal er ook weer snert met worst zijn voor iedereen (+ een glaasje drinken)

Ben je jonger dan 14 jaar, dan moet er natuurlijk ook begeleiding mee. Per 10 kinderen 2 à 3 volwassenen voor de jongsten, voor de oudere kinderen is 2 voldoende. Dus vraag alvast je ouders of ze dit leuk vinden om te doen. Of natuurlijk jullie trainers 😉

Ben je ouder dan 14 jaar en onder de 18 jaar, dan hebben we toestemming van je ouders nodig.

Wat is een dropping

Bij een dropping mag je niet op de straat of op de zandwegen lopen. Je wordt dus met een bus ergens naar toe gereden…. en gedropt! Je loopt via het bos en weilanden weer terug naar het gebouw van Speeltuinvereniging de Vrees. Goed opletten, want onderweg lopen/fietsen/rijden controleurs welke jullie ‘aanhouden’ als je toch op de weg komt….

Zodra het bord Winterswijk (bebouwde kom) hebt gehaald, mag je gewoon door het dorp naar het gebouw lopen.

Doe je mee?

Geef je dan vóór 30 oktober 2019 op door het formulier in te leveren bij Rutger of Lidewij, of mail: activiteiten@hcw.nl

Omdat er een bus wordt geregeld en snert, vragen wij een eigen bijdrage van 6 euro. (opgeven is betalen ivm gemaakte kosten)

Houdt rekening met het volgende:
• De eerste bus is voor de jongere kinderen
• Er kunnen maximaal 100 personen mee doen
• Vol is vol (wie het eerste komt…)
• Je bent een kwartier voordat de bus vertrekt aanwezig
• Als je loopt waar niet is toegestaan of niet de aanwijzingen van de begeleiding volgt, wordt je gediskwalificeerd
• HCW of De Vrees is niet aansprakelijk voor schade die door deelnemers wordt veroorzaakt.
• Tijdens deze activiteit worden foto’s gemaakt van deelnemers. Wilt u niet dat foto’s gebruikt worden op Facebook, website, of dergelijke. Geef dit aan op het aanmeld formulier.

=> AANMELDFORMULIER <=

We hopen op veel aanmeldingen.

Met sportieve groet,

Activiteiten werkgroep

p.s.: Wij van HCW maken natuurlijk nooit iets kapot. Maar mocht dit toch gebeuren… Zowel HCW als speeltuinvereniging de Vrees zijn hiervoor niet aansprakelijk. Bij het vernielen van andermans eigendommen, zullen wij jullie ouders aansprakelijk moeten stellen.

Wij gebruiken cookies om de website optimaal te laten functioneren en om in te spelen op de informatiebehoefte van onze bezoekers. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het plaatsen van cookies. Ok