Onder groot publieke belangstelling zijn de Dames 2 van HCW afgelopen zondagmiddag kampioen geworden. Ze speelden een uit-wedstrijd tegen UGHV in Ulft.

Het grotendeel van het publiek was voor HCW. Ouders, vrienden, familie, alles was meegekomen om te zien hoe de wedstrijd tegen UGHV gespeeld zou worden.

Om kampioen te worden moesten ze de nummer 2 in rij, Erix, onder zich houden. Erix speelde eerder die middag een wedstrijd tegen Reflex. Deze wonnen ze, dus was winst de enige optie.

In de eerste helft stonden de dames al een geruime tijd op voorsprong. Ze wisten zelfs een groot gedeelte van de eerste helft de 0 te behouden van UGHV. Met een ruststand van 1-15 leek al af te stevenen naar een dikke overwinning. Maar zoals altijd, kan er nog van alles gebeuren en is het pas gespeeld als het laatste fluitsignaal geklonken heeft. De dames wisten het echter goed af te maken en wonnen de wedstrijd met 3-30! Een mooie afsluiting voor het team van coach Maarten Vierkant. Ook de sponsor Meubelstoffeerderij Shero was trots op de dames!

Na het feesten in de kleedkamers ging iedereen richting Winterswijk, waar bij aankomst bij de sporthal de ‘platte wagen’ al klaar stond. Men kon ze dan ook van veraf aan horen komen. Een foto op het bordes bij het gemeentehuis mocht dan ook niet ontbreken.
Na een hapje te hebben gegeten bij de Heer IJs & Snacks was het tijd voor feesten bij Swingcafe de Buurvrouw. Een feestje wat nog lang is doorgegaan.