Gisteren (24-6-2016) was het dan zover… het kamp startte om 16:00 uur. De kinderen weren gebracht en moesten het hele strandbad overlopen met hun tas, slaapzak en luchtbed want we stonden helemaal links in de hoek. Het weer was prima, we begonnen met uitpakken en een plekje zoeken in de tent. Daarna een spel met 4 zwembadjes welke dienden als honken. Super leuk, de eerste spetters op je droge kleding. Aansluitend was het al weer etenstijd en Sevink Mölle heeft overheerlijke pannenkoeken voor ons gebakken !!!!!!! Na het eten natuurlijk lekker zwemmen. Allemaal uitgeraasd in het water?? Op naar het bos voor het avondspel (bord voor de kop)

Bij terugkomst natuuuuuurlijk weer zwemmen en toen het donker werd moesten we de kids bijna het water uit sleuren….. tijd voor een vuurtje waarin heerlijke marshmallows gefikt/gesmolten werden.

00:00 uur … oeps NAAR BED jongens !!! Naast het nodige geroezemoes van de kinderen waren de kikkers in het water toch wel het toppunt !!!
Om 7:00 uur de eerste kinderen al weer wakker. “Kom we gaan voetballen” … nou DAAR was de leiding nog niet helemaal klaar voor. Dan maar weer zwemmen… ff ontbijten en wat denk je ? Weer zwemmen! Nu was er een badmeester dus mochten we ook op de duikplank !!!! Niet alleen erg leuk voor de kinderen ( toch Maarten en Sybren??)

Tegen 10:00 uur gingen we met Stephan Wagendorp een bootcamp doen !! Wat was dat weer leuk !! Beetje kracht, beetje smeren in de modder, volledig nat omdat we in een slootjes en diepe plassen vielen en moesten tijgeren door de waterplassen en het verschrikkelijk drassige veld … hahaha superleuk en uiteindelijk met z’n allen een paar kinderen ingraven en daarna … met kleren en al met z’n allen tegelijk het zwembad weer in !!!! Super !!!!
Douchen, droge kleren en…. regen regen regen wat gaan we doen ?? We moeten maar afwijken van ons “draaiboek” …. BIOSCOOP KongFu Panda 3D … leuke film met dank aan Skopein!

Als afsluiter een patatje bij Stef van de Heer IJs en snacks en een ijsje op de vuist voor de wandeling naar de sporthal en pffffffff douche en chillen thuis !!!!

Top kamp met dank aan de goede zin van de kinderen !!!!

Foto’s: