Het zit er weer op, de jubileum editie (60e) van het Kerst Scholen handbaltoernooi 2023.

Met maar liefst 29 teams van de verschillende scholen in Winterswijk maakt de groepen 7 en 8 kennis met de handbalsport. Zij gingen de strijd met elkaar aan voor beste team.

Naast het handballen, was op de eerste verdieping ook onze verlotingstafel met mooie gesponsorde prijzen en onze kraam met verse oliebollen. Beide waren op het einde van de avond uitverkocht. Dank daarvoor.

Na de poule wedstrijden streden de beste teams in de avond op heel veld naar de bekers. Naast deze plekken en bekers waren er nog andere belangrijke prijzen gewonnen:

De Rob Puturuhu wisselbeker voor de school met de mooiste aankondigingsposter ging naar: Daltonschool Wilhelmina (Isa en Gerlinde)
De Jan Dijk Fairplay wisseltroffee is gewonnen door: Basisschool ’t Kempken
De beste keepster van het toernooi mocht de Siegfried Egbers wisselbeker in ontvangst nemen: Jolien Snijders – Basisschool ’t Kempken
De beste speler van het toernooi is: Ivar Tolkamp – OBS Woold
De beste speelster van het toernooi is: Sarah Hossink – De Stegeman

De einduitslag van de teams zijn als volgt:

Gemengde teams:

 1. Den Esch
 2. De Kolibrie
 3. Julianaschool
 4. OBS Woold

Meisjes teams:

 1. De Stegeman
 2. ’t Kempken
 3. Bargerpaske
 4. CBS de Bataaf

Jongens teams:

 1. Daltonschool Wilhelmina
 2. De Schakel
 3. Bargerpaske

We kijken terug op een mooi toernooi waar we enorm veel vrijwilligers bij aanwezig hadden. Hier zijn we als vereniging natuurlijk ontzettend blij mee en hopen volgend jaar wederom een mooi toernooi te kunnen maken.

Foto’s toernooi:

Meer fotos: https://photos.app.goo.gl/HS3kixQftZdP4aPx9