Beste handballiefhebbers,

Met de huidige vooruitzichten, lijkt het er op dat we dit jaar weer een Kerst Scholen handbaltoernooi kunnen organiseren.

De datum is al vastgelegd op: donderdag 30 december 2021!

Blijf deze pagina in de gaten houden omtrent de ontwikkelingen van het toernooi en corona.


Het toernooi zal net als altijd weer in blokken worden gespeeld.
Aan het einde van deze dag zullen de finales worden gespeeld en gaat het om de 1e, 2e, 3e en 4e plaats in de diverse categorieën.

De categorieën zijn: Jongens, Meisjes en gemengd.

We spelen op basis van onze E-Jeugd speelwijze met 6 spelers in het veld (1 keeper en 5 spelers). Hiermee kunnen er meer teams samengesteld worden, ook om te voorkomen dat er teams met 10 tot 11 spelers worden samengesteld en er te veel wissels op de bank zitten. Een gemengd team dat uit 6 spelers bestaat moet met minimaal 3 meisjes in het veld staan, dus 1 meisje als keepster en 2 meisjes als speelsters, de anders 3 spelers kunnen jongens zijn. Of 1 jongen als keeper, 3 meisjes als speelsters en 2 jongens als spelers.
U mag dus vanuit een jongens en meisjes team ook een gemengd team samenstellen om ook in deze categorie mee te doen.

Opgave toernooi 2021:

  Naam school:
  Adres:
  Postcode:
  E-mailadres school:

  Contactpersoon:
  E-mailadres contactpersoon:
  Telefoonnr. contactpersoon:

  We spelen mee met de volgende teams:
  Meisjes:
  Jongens:
  Gemengd:

  Opmerkingen:

  De inschrijving moet uiterlijk 19 november binnen zijn, i.v.m. het reserveren van het aantal sporthal-uren en het drukken van het programmaboekje.

  Het inschrijfgeld bedraagt ook dit jaar weer € 10,00 per team. Het inschrijfgeld MOET vooraf worden betaald via rekeningnummer: NL34RABO0142057495 onder vermelding van Kersthandbaltoernooi en de naam van uw school. Wij verzoeken u het inschrijfgeld tijdig over te maken. Mocht de betaling niet binnen zijn, kan de school/het team niet deelnemen aan het toernooi. Betalen op de dag zelf contant is dan ook niet mogelijk!

  Wij hopen uw inschrijving tijdig te mogen ontvangen en verheugen ons wederom op een gezellig en sportief kersthandbaltoernooi.

  Met sportieve groet,

  Team Kersthandbal toernooi