Lenny de Leeuw

/Lenny de Leeuw
Lenny de Leeuw2018-09-19T08:25:44+02:00

Mijn naam is Lenny de Leeuw. Ik ben de mascotte van Handbalvereniging HCW. Tijdens het Kersthandbaltoernooi van 2014 ben ik voor eerst geïntroduceerd en na alle leuke reacties, wil ik niet meer weg bij deze vereniging.

Een leeuw is snel en slim en natuurlijk de koning van het dieren rijk. Nu moet je bij handbal naast snel ook slim zijn. Snelle aanvallen inzetten en voor je het weet, moet je al weer terug om te verdedigen.

Tijdens vele activiteiten van de handbalvereniging zal ik aanwezig zijn. Je kunt dan altijd met mij op de foto of even een High-5 geven.

Zie ik je snel?

Groetjes

Lenny de Leeuw

Wij gebruiken cookies om de website optimaal te laten functioneren en om in te spelen op de informatiebehoefte van onze bezoekers. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het plaatsen van cookies. Ok