Je bent welkom!

Wat leuk dat je van plan bent om lid te worden bij HCW Winterswijk, je kunt onderstaand formulier gebruiken om je aanmelding door te sturen naar de ledenadministratie.

DIRECT ONLINE LID WORDEN

  Gegevens aan te melden lid:

  Geslacht: ManVrouw

  Voorletters:

  Voornaam:

  Achternaam:

  Geboortedatum:

  Adresgegevens

  Adres:

  Postcode:

  Plaats:

  Contactgegevens

  E-mailadres:

  Telefoonnummer:

  Mobielnummer:

  Aanmelding als

  Categorie:

  Betalingsgegevens

  Voorwaarden

  Voorwaarden


  Geeft zich op als lid van Handbal Combinatie Winterswijk en verklaart zich hiermee akkoord met de statuten en het huishoudelijke reglement van de vereniging. Het lidmaatschap wordt steeds voor een volledig verenigingsjaar aangegaan en loopt van 1 april t/m 31 maart. Opzegging van het lidmaatschap dient schriftelijk te gebeuren bij de ledenadministratie vóór 15 maart. Bij opzegging van het lidmaatschap na 15 maart wordt het lidmaatschap stilzwijgend met één jaar verlengt en blijft men de gehele contributie over het komend seizoen verschuldigd.

  Het wedstrijdtenue bestaat uit een geel-blauw shirt en blauwe (met gele bies) broek en eventueel een trainingspak. De tenues en trainingspakken worden door Handbal Combinatie Winterswijk aan de spelende teams in bruikleen ter beschikking gesteld voor het spelen van de wedstrijden van Handbal Combinatie Winterswijk.

  Door onze huisfotografen/bijstanders/publiek worden foto’s gemaakt, die op onze website en onze social media (zoals o.a. Facebook, Twitter en Instagram) getoond kunnen worden. Indien u ernstige bezwaren heeft bij het plaatsen van foto’s op onze site en/of social media pagina’s, dan kunt u dit kenbaar maken bij het bestuur.

  Betaling contributie door automatische incasso per kwartaal. Bij niet betalen van de contributie kan de vereniging een incassobureau inschakelen, de kosten hiervan komen voor rekening van het lid. Middels ondertekening van dit formulier machtig ik Handbal Combinatie Winterswijk om de contributie automatisch te innen van:

  IBAN Rekeningnummer:

  Rekening ten name van:

  Betaling: Automatische incassoOp nota (+ € 7,50 administratiekosten)

  Overige

  Vrijwilligers zorgen ervoor dat de club draaiende blijft. Om een gezonde en levendige vereniging te worden/blijven, zullen alle taken en functies bemand moeten worden. Bij het lid worden van onze vereniging vragen we dan ook een keuze te maken, waarmee je ons een handje bij wilt helpen!

  Zou je ons willen helpen?: JaNee
  Bijvoorbeeld:

  Clubblad & Nieuwsbrieven

  Om onze leden en donateurs op de hoogte te houden, brengen we eens per jaar een clubblad uit en sturen wij digitale nieuwsbrieven om iedereen te informeren.

  Je kunt je ten alle tijden afmelden voor deze mailing

  Opmerkingen:

  Pasfoto

  Voor aanmelding bij de handbalbond, hebben we een pasfoto/profielfoto van je nodig.
  Deze kun je hier uploaden of later alsnog verzenden naar lidmaatschap@hcw.nl.

  IK HEB ME INGESCHREVEN, EN NU?

  Allereerst van harte welkom bij de leukste sportvereniging van Winterswijk! We hebben een checklist samengesteld voor nieuwe leden, niet alles is verplicht, maar we raden wel aan om alles even door te nemen…

  • Meld je aan via bovenstaand formulier
  • Kom in contact met je trainer en/of teamgenoten
  • Heb je alles wat je nodig hebt?
   • (indoor) sportschoenen
   • Handbal (let goed op de maat)
   • Kniebeschermers
   • Trainingstenue (zie actie Leugemors)
  • Zorg dat je altijd op de hoogte blijft
   • Heb je je ingeschreven voor onze nieuwsbrief
   • Volg ons op Facebook
   • Bekijk regelmatig onze website
  • Download de Handbal.nl app (voor uitslagen, standen en programma)
  • Neem even een kijkje tussen de vacatures, wellicht zit er iets voor jou of je ouders bij?
  • Heb plezier!