Handbalvereniging HCW lanceert een unieke en ludieke ledenactie: de verkoop van wc-rollen. Van 7 tot en met 26 juni zetten de leden van HCW zich in om zoveel mogelijk wc-rollen te verkopen. Met deze actie hopen ze extra inkomsten te genereren voor hun vereniging.

Waarom wc-rollen?

In een creatieve brainstormsessie kwam de sponsorwerkgroep van HCW op het idee om wc-rollen te verkopen. “Iedereen heeft ze nodig en het is een product dat makkelijk te verkopen is,” aldus de sponsorwerkgroep.

Hoe werkt het?

Leden van HCW gaan in de komende weken langs de deuren in Winterswijk en omstreken om wc-rollen aan te bieden. Daarnaast kunnen inwoners en supporters via de website van de vereniging bestellingen plaatsen. Voor bedrijven is er een speciale bulkbestelling mogelijk.

Steun voor de vereniging

De opbrengst van de verkoop komt volledig ten goede aan de handbalvereniging. Met het geld wil HCW investeren in nieuwe materialen en jeugdactiviteiten. “Elke rol die verkocht wordt, draagt bij aan de toekomst van onze vereniging,”.

Een prijs voor de beste verkoper

Om de actie extra spannend te maken, heeft HCW een prijs ingesteld voor het lid dat de meeste wc-rollen weet te verkopen. De winnaar ontvangt een cadeaubon en een ereplaats op de website van HCW. Geef daarom de naam van het lid op in de bestelling.

Doe mee!

HCW roept alle inwoners van Winterswijk en omstreken op om de actie te steunen. “Of je nu handballiefhebber bent of niet, met de aanschaf van een paar wc-rollen help je onze vereniging enorm. Samen maken we er een groot succes van!”

Bestel hier: