Koop jouw handbalspullen met 15% korting in onze ledenshop!

Onze eigen ledenshop is geopend! En dat biedt heel veel voordelen. Jij krijgt namelijk altijd 15% korting op jouw bestelling en daarnaast wordt 10% van jouw aankoopbedrag overgemaakt naar de vereniging!

Nieuwe trainingsset

Deze keer heeft de sponsorwerkgroep wederom een nieuw tenue uitgekozen. Net als het Nederlands team shinen wij deze keer ook in Stanno. Een mooi shirt met verloop van blauw naar oranje en daaronder een oranje broek. Beide voorzien van het HCW Logo in het wit. En eventueel met jouw naam en nummer. Deze set is te koop voor slechts € 29,95. Verkrijgbaar in zowel een dames als unisex variant.

Naast een trainingsset kun jij ook trainingspakken, polo’s en truien kopen met ons logo (+naam/nummer). Dit is allemaal heel makkelijk te vinden in onze ledenshop.

Maar ook andere artikelen waaronder handballen, sportsokken, andere kleuren hummel, Reece of Stanno kleding. Alles wat je nodig hebt voor handbal, staat in de shop.

Het is uiteraard mogelijk om deze kleding eerst te passen bij Sport 2000 Leugemors. Maar door online te bestellen pak jij een leuke korting mee en help jij mee met het vullen van het spaarpotje van HCW. Wij willen dan ook iedereen vragen om via deze ledenshop te bestellen.

Jouw bestelde spullen kun jij ophalen bij Sport 2000 Leugemors. Zij nemen contact met je op zodra jouw spullen voor je klaar liggen.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je terecht bij Tessa, via pr@hcw.nl.