Lenny de Leeuw is altijd rond het Kersthandbal toernooi jarig. Omdat we dan natuurlijk de feestdagen hebben en het Kerst handbaltoernooi, vieren wij zijn verjaardag later met een echt verjaardagsfeestje. Alle jeugdleden zijn uitgenodigd om samen met Lenny een taartje te eten, spelletjes te doen etc.

Zaterdag 21 januari 2017 vierde Lenny dit bij Bij Hillen in Winterswijk. Dat we een groeiende vereniging zijn met jeugdleden, was dan ook goed te zien deze middag. Onze dames 1 speelster Lena heeft een prachtige taart gemaakt en deze werd aangesneden door Lenny zelf. Nadat er voor hem gezongen was en de cadeautjes uitgedeeld waren, was het tijd voor een spelletje.

De jeugd vermaakte zich prima en natuurlijk mocht een lekker patatje en frikandel van Bij Hillen daar niet aan ontbreken.

Voor het eerst dit jaar wil de jeugd proberen een eigen bloemencorso wagen te gaan bouwen. Samen met hulp van Marwin Ebbers en Cindy Bollen en hopelijk veel ouders, opa’s, oma’s etc.

Daan en Marlena hebben de maquette voor de wagen gemaakt en is passend bij de grote wagen van de vereniging. Deze maquette hebben ze s’middags voor het eerst laten zien. Na de onthulling was er nog even tijd om te spelen en daarna werd er plaats gemaakt voor de nieuwjaarsreceptie voor de senioren.

Het was een fantastische middag/avond…