Traditioneel was het 3e kerstdag weer tijd voor het kersthandbal toernooi. De 52e editie al weer. Ruim 40 teams, 475 kinderen en ongeveer 25 vrijwilligers waren 27 december dan ook aanwezig in sport en turnhal Winterswijk.
Het was een vol schema en begonnen dan ook vroeg. Om 9:00 uur zijn we gestart met een warming up voor de meisjes teams. De warming-up werd begeleid door Daisy Beernink. Na het opwarmen begonnen de wedstrijden. De eerste wedstrijden waren

voor de meisjes teams en werd gevolgd door de gemengde teams. Als laatste waren de jongensteams aan de beurt. De tribune was de hele dag door goed gevuld, daar zijn we als vereniging enorm trots op.

Buiten de wedstrijden om was er nog meer te beleven in de sporthal. Zo was er een verloting met ruim 100 prijzen beschikbaar gesteld door verschillende sponsoren, een kinderhoek waar men zich kon laten schminken of gewoon lekker een film kijken en natuurlijk de verkoop van onze heerlijke oliebollen, gebakken door sponsor Bakkerij ter Weme.

Met een kleine uitloop zijn we iets over zes begonnen met de finales. Met een spectaculaire opkomst werden alle namen van de deelnemers opgenoemd en onze special guest Lenny de Leeuw moedigde ze aan voor de wedstrijd. De uitslagen zijn als volgt:

Teams gemengd:
1: ‘t Kempken
2: Miste/Corle
3: Julianaschool
4: Woold

Teams meisjes:
1: De Stegeman
2: Bargerpaske
3: De Kolibrie
4: ‘t WaliĆ«n

Teams jongens:
1: Bargerpaske
2: De Stegeman
3: De Kolibrie
4: De Vlier

Daarnaast waren er nog prijzen te winnen voor beste keep(st)er en beste speel(st)er van het toernooi en de school met de mooiste/leukste mascotte. Hiervan is de uitslag als volgt:

Siegfried Egbers beker (beste keep(st)er):
Lisa Aarnink van School Kotten

Rob Putururu beker (leukste mascotte):
Sint Jozefschool meisjes

Beste speler van het toernooi:
Niek Toebes van Bargerpaske

Al met al een lange dag, maar wel een hele leuke en gezellige. We willen dan ook alle deelnemers, alle begeleiders, alle sponsoren, alle vrijwilligers en alle toeschouwers hartelijk danken voor jullie bijdrage en hopen volgend jaar een nog hogere opkomst van teams te mogen verwelkomen.