Volksfeest 2017 is voorbij en wat hebben we een geweldige dagen gehad. Als kers op deze enorme taart hebben we de publieksprijs mogen ontvangen. DE prijs die je toch heel graag in je bezit wilt hebben. Deze enorme waardering die we hebben gekregen van het Winterswijkse publiek hebben we natuurlijk niet alleen aan de wagen te danken. Hier gaat een heel verhaal aan vooraf.
Maandenlang is er gewerkt aan deze wagen door heel veel mensen, en wanneer de week van het corso begint komen daar nog eens heel veel mensen bij. Tijdens de plakdagen werd duidelijk hoeveel mensen en kinderen HCW een heel warm hart toedragen. De inzet, het geduld, het niet opgeven, de verzorging van de inwendige mens, de gezelligheid, de saamhorigheid en vooral het hoofd koel houden, al die ingrediƫnten waren aanwezig.

Al deze mensen verdienen een diepe buiging en een dikke vette BEDANKT! Zonder jullie zouden deze dagen niet zo fantastisch zijn geweest, en zou de wagen “uilskuikens” niet tot leven zijn gekomen. De HCW-familie was ook goed aanwezig in de tent op de markt. hoe verbaasd we waren toen we hoorden dat we de publieksprijs hadden gewonnen, tranen die toch wel een beetje in de ogen kwamen dat getuigd maar weer hoeveel inzet en werk het allemaal is geweest!!!

Jullie zijn allemaal TOPPERS en nogmaals BEDANKT ALLEMAAL!! en BEDANKT alle mensen die in ons hebben geloofd en op ons gestemd hebben.

Maar naast alle vrijwilligers hebben we ook de sponsoren die ons geweldig hebben geholpen om de wagen tot stand te krijgen en ons op de been te houden.

Dus ook voor hen, BEDANKT:
Hewigo NL
Richard Beernink
Meubelstoffeerderij Shero
R-Creations
Lensink Tweewielers
Schildersbedrijf Beernink
Wok Wamelink
Vleesgroothandel Rademaker
Vleesboerderij de Stegge
BijHillen Winterswijk
Breukers Winterswijk
Dekalu
Cordal Bedrijfswagens
Bouwbedrijf Hengeveld BV Winterswijk
Alex Hiddink
Bakkerij Tonnie Knippenborg
Dalphin Lifestyle drinks
Toolsrent voor de WC wagen
Koopman Verhuur