Als je onze vereniging ook een warm hart toedraagt, kun je voor een investering van € 50,00 per jaar Vriend van HCW worden. Als dank word je als particulier of bedrijf zichtbaar op ons ‘Vrienden van HCW’ sponsorbord welke iedere thuiswedstrijd bij de ingang van de sporthal wordt geplaatst. Je krijgt daarop een ruimte van 15x10cm waarop je logo en adres/website vermeld kan worden. Uiteraard mag je er ook voor kiezen om anoniem onze vereniging te steunen.

Wat doen wij met de opbrengst?

De opbrengst van Vrienden van HCW komt ten goede van de jeugdspelers. U kunt hierbij denken aan sport en spel attributen, maar ook speciale evenementen speciaal voor de jeugd.

Lidmaatschap

Door het invullen van het aanmeldingsformulier word je een vriend van HCW. Dit kan al vanaf € 50,00 per jaar. Uiteraard mag je ook meer doneren. Dit kun je aangeven op het aanmeldingsformulier.

De contractduur is onbeperkt. Je blijft vriend van HCW totdat je zelf opzegt. De opzegging moet dan wel voor het einde van het handbalseizoen bij ons binnen zijn. Dit is voor 31 augustus. Opzeggen kan eenvoudig per mail naar: sponsor@hcw.nl onder vermelding van je naam en evt. bedrijfsnaam.

Wat krijgt je ervoor terug?

Als vriend van HCW word je niet alleen bij de thuiswedstrijden op een bord vernoemd, tevens krijg je een plekje op onze verenigings-website met daarbij het logo en gegevens.

Wilt u een directe doorlink naar je eigen website? Dat kan! Hiervoor vragen wij een toeslag van € 7,50 per jaar. Je logo en adres worden dan gelinkt aan je website waardoor een bezoeker direct op je website uitkomt.

  Gegevens:

  Bedrijfsnaam:

  Voornaam:

  Achternaam:

  Adresgegevens

  Adres:

  Postcode:

  Plaats:

  Contactgegevens

  E-mailadres:

  Telefoonnummer:

  Mobielnummer:

  Bijdrage


  Bedrag:

  Betalingsgegevens

  Voorwaarden

  Door ondertekening van dit formulier geef ik aan alles volledig en naar waarheid te hebben ingevuld.

  IBAN Rekeningnummer:

  Rekening ten name van:

  Betaling: Automatische incassoOp nota (+ € 7,50 administratiekosten)

  Vermelding

  Geef aan met welk van onderstaande opties je vermeld wil worden:

  Wil je een doorlink naar je website voor € 7,50 extra?

  Webadres:

  Opmerkingen:

  Logo

  Je kunt hier direct het logo meesturen of later alsnog verzenden naar sponsor@hcw.nl.