HCW HC1 — Achilles AHV HC2

/HCW HC1 — Achilles AHV HC2
HCW HC1 — Achilles AHV HC22019-02-24T20:24:19+02:00

Resultaten

TeamEindstandUitslag
HCW HC134Winst
Achilles AHV HC219Verlies

Samenvatting

Vandaag speelden we voor het eerst dit seizoen tegen Achilles uit Apeldoorn. We gingen goed van start en stonden snel met 7-1 voor. Daarna werden we een beetje laconiek en waren we in de verdediging niet goed wakker. De tegenstander maakte daar goed gebruik van en maakte er op een gegeven moment weer 9-8 van. Toen gingen we een beetje versnellen en liepen we weer uit tot een ruststand van 18 -10.
In de 2e helft kregen we de opdracht beter te verdedigen en sneller in de aanval te gaan, zodra we de bal weer hadden. Dat pakte goed uit en we liepen steeds meer uit. We maakten mooie doelpunten door goed samenspel, mooie lobjes en dat leidde dan ook tot een eindstand van 34-19. Onze coaches waren niet helemaal tevreden, omdat we iets teveel doelpunten tegen kregen…over 2 weken treffen we deze tegenstander weer, dus kunnen we het dan laten zien!

Locatie

Sport- en turnhal Winterswijk
Parallelweg 9, 7102 DE Winterswijk, Nederland
Wij gebruiken cookies om de website optimaal te laten functioneren en om in te spelen op de informatiebehoefte van onze bezoekers. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het plaatsen van cookies. Ok