HCW E1 — Reehorst E1

/HCW E1 — Reehorst E1
HCW E1 — Reehorst E12019-03-31T17:53:02+02:00

Resultaten

TeamEindstandUitslag
HCW E119Winst
Reehorst E111Verlies

Samenvatting

Vandaag speelde HCW E1 tegen Reehorst E1, uit Ede/Wageningen, een team dat vanuit een hogere poule bij ons in competitie is gekomen. Dus ik had geen informatie over hun, want we hadden nog niet eerder tegen hun gespeeld. Ons eigen spel spelen en dan maar kijken hoe het verder gaat. Sven speelde vandaag bij ons mee omdat Hugo verhinderd was.

In de eerste helft liepen we vrij gemakkelijk door de verdediging van Reehorst en werd er 3x op rij gescoord door Eloise 2x en Yoeri 1x, voordat Reehorst iets terug kon doen. Sem stond ook uitstekend te keepen want Reehorst had moeite met doelpunten maken. Aanvallend liep het bij HCW goed, door snel naar voren te spelen en de vrije speler/sters te zoek, liep HCW uit naar 7 – 1. Het leuke hieraan was dat de doelpunten door verschillende spelers/sters gemaakt werken (Eloise 2x, Teun 1x en Jet 1x). Verdedigend ging het ook weer goed en stonden Yoeri en Loïs, als één van de kleinste spelers/sters van het team, de grootste jongens te verdedigen. Goed op de man en de bal, zoals hun dat geleerd is. Voor de rust hebben wij nog 7x gescoord, Jet 2x, Eliose 4x en Sven 1x, en Reehorst 4x. Hierdoor was de ruststand 14 – 5.

In de rust nog wat kleine punten benoemd waarin de aanval en verdediging op gelet moest worden, verder ging het prima en was de opdracht zo verder te gaan.
Isis speelde een moeilijke wedstrijd want zij had adem te kort, hierdoor heeft zij de 2e helft gekeept, dit deed zij weer heel goed. Bij alle speler/sters verslapte de aandacht een beetje waardoor Reehorst makkelijke tot scoren kon komen. Ook stond er bij hun een andere grotere keeper in het doel waar HCW meer moeite mee had om een doelpunt bij te scoren. Aanvallend stonden er heel vaak spelers/sters vrij op de cirkel, alleen kwam de bal daar niet altijd aan, omdat het niet gezien werd of omdat spelers/sters zelf op het doel schoten, terwijl dat eigenlijk niet kon. In totaal scoorde HCW nog 5 x, Loïs 2x, Sem 2x, en Elise 1x, en Reehorst scoorde nog 6x, vooral vanaf de cirkel, die speelster werd helaas niet goed verdedigd. Hierdoor was de eindstand 19 – 11 in het voordeel van HCW.

HCW heeft een goede wedstrijd gespeeld met snel aanvallend spel. Hierdoor kwamen er steeds meer kansen voor de spelers/sters aan de cirkel. Het was een mooie wedstrijd om te zien. Volgende week spelen we onze laatste wedstrijd van het seizoen tegen DFS Arnhem E3.

Locatie

Sport- en turnhal Winterswijk
Parallelweg 9, 7102 DE Winterswijk, Nederland
Wij gebruiken cookies om de website optimaal te laten functioneren en om in te spelen op de informatiebehoefte van onze bezoekers. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het plaatsen van cookies. Ok