HCW E2 — DFS Arnhem E4

/HCW E2 — DFS Arnhem E4
HCW E2 — DFS Arnhem E42019-04-07T19:48:09+02:00

Resultaten

TeamEindstandUitslag
HCW E24Verlies
DFS Arnhem E49Winst

Samenvatting

Afgelopen zondag was daar dan de laatste wedstrijd van deze competitie. De E2 speelde tegen DFS Arnhem. Deze ploeg is halverwege het seizoen toegevoegd, dus we wisten niet wat ons te wachten stond. Vol goede moed zijn we aan de wedstrijd begonnen en het bleek een goede tegenstander. Over en weer vielen er doelpunten en in de rust stonden we 1 puntje achter. Er kan nog van alles gebeuren. De verdediging was goed, en de aanval ook. Vaak konden we ze zo passeren en viel er vaak een doelpunt. Toch wist DFS Arnhem wat verder uit te lopen en verloren we later in de tweede helft even de concentratie. De wedstrijd eindigde in een 4-9 stand in voordeel van DFS Arnhem.

Na de wedstrijden hadden de coaches een verassing. Patat voor het hele team van Henk-Jan!

Daar hadden ze wel zin in en zeker verdient, want wat een mooi team hebben we mogen coachen dit seizoen.

Als we even terug kijken is er veel gebeurt en zijn ze enorm gegroeid. We begonnen vorig jaar september in Arnhem met een toernooi voor de nieuwe spelregels. Oeps… we stonden ineens op een groot veld. Bijna niemand van de spelertjes had dit eerder gedaan. In drie wedstrijden werd ons uitgelegd wat er dit seizoen van ons verwacht werd. Dan een aantal weken later de start van de competitie… Het gaat ons niet om het winnen, plezier in het spel… dat staat voorop. En dat hebben we volgens ons zeker gehad. De eerste wedstrijd tegen grol wonnen we. Goed begin, de wedstrijden daarna verloren we vaak dik, maar dat mocht de pret niet drukken. We waren nog een jong team dat voor het eerst wedstrijden speelde. Maar we groeide wel, door het vele trainen en wedstrijden spelen, wisten we steeds vaker en dichterbij de score van het andere team te komen. Tot dat we daar bij Erix weer een wedstrijd wonnen, kippenvel krijg je daar van. Als je dan op zo’n laatste wedstrijddag als vandaag even terugkijkt, kijken we met trots terug. Trots op ons teampje… trots op de jongens en meisjes die zo gegroeid zijn en zo geknokt hebben iedere wedstrijd. Wij hopen dat jullie dat zelf ook doen, en best trots op jezelf mag zijn.

Stef en Kick bedankt voor het invallen wat jullie afgelopen seizoen toch

Ik, Raimon, mocht dit jaar voor het eerst coachen. Ik weet niet hoe het volgend jaar gaat zijn, dus wil alle spelers/speelsters bedanken voor het afgelopen seizoen waarin ik vele veters heb mogen strikken, vele verhalen van jullie heb mogen aanhoren en dat ik jullie mocht helpen in jullie eerste competitiejaar. Ook de ouders bedankt, voor het rijden, het wassen en natuurlijk support! Geweldig!

Locatie

Sport- en turnhal Winterswijk
Parallelweg 9, 7102 DE Winterswijk, Nederland
Wij gebruiken cookies om de website optimaal te laten functioneren en om in te spelen op de informatiebehoefte van onze bezoekers. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het plaatsen van cookies. Ok