HCW E-Jeugd

De HCW E-Jeugd speelde een wedstrijd tegen HV Havana. Helaas (nog) geen verslag, eindstand: 9-9.

HCW A-Jongens

De HCW A-Jongens speelde een wedstrijd tegen HV Erix. Helaas (nog) geen verslag. Eindstand: 22-29 in het voordeel van HCW.

HCW Dames Mid-week

Na alle corona perikelen was het gisteravond dan eindelijk zo ver.
We mochten weer een wedstrijd spelen met publiek!
De lange adempauze had velen in het team goed gedaan, blessures hadden tijd van herstellen en zodoende zat er bijna een dubbel team op de bank, klaar om te knallen!

De eerste minuten van de wedstrijd moesten we er even weer inkomen, we konden elkaar nog niet helemaal vinden en de schoten op doel mislukten aan onze kant maar helaas niet aan de kant van de tegenstander.
Na dik 10 minuten werd op Milinda na het hele team gewisseld. De tegenstander was verbaasd en zoekende. Deze verrassing zorgde ervoor dat Femke een paar minuten later het eerste doelpunt scoorde na een mooie break out. Helaas kreeg Wendy even later 2 minuten tijdstraf en een penalty tegen. Zelf vonden we dit enigszins discutabel 😉
We verdedigden gewoon…al noemde de tegenstander onze stijl wat taai. Dit hebben we maar opgevat als een compliment!
Er werd nog een keer gescoord door Femke en de ruststand was 2-7

Na de rust en een peptalk van coach Wendy D gingen we vol goede moed verder. Er werd nog een paar keer gescoord maar kansen gingen verloren door slordig aanspelen en onnodig balverlies. Deze tips zijn tijdens de 3e helft besproken en worden meegenomen naar de volgende wedstrijd. De tegenstander verliet na een drankje tevreden het gebouw, zij hadden hun beloofde Mcdonald’s snack verdiend door de wedstrijd te winnen.
Eindstand 6-12

HCW Dames 1

Zondag 13 maart de wedstrijd Artemis dames 2 uit Wehl tegen HCW dames 1. De vorige wedstrijd werd verloren maar niet met overduidelijke cijfers dus de dames van HCW gingen met volle overtuiging de wedstrijd in.
De eerste helft ging het gelijk op. De verdediging van HCW stond nog niet helemaal goed, er werd niet goed doorgeschoven en aangepakt. In de aanval werd er goed druk gezet. Wisseltjes werden er in gezet en er kwamen mooie doelpunten uit. Bij rust stond er een gelijke stand op het bord. In de tweede helft was het een vergelijkbare wedstrijd. HCW kreeg een aantal strafworpen maar de vrije kansen werden niet allemaal benut waardoor Artemis een kleine voorsprong pakte. Met goed spel kwamen de dames van HCW nog terug tot 17-16 maar helaas bleef het daar bij. Geen punten maar wel een goede wedstrijd.
Op naar zaterdag de wedstrijd tegen de dames van HCL, kom allemaal kijken op zaterdagavond om 21:00 uur in Winterswijk

Onze sponsoren: