HCW E1-Jeugd

We moesten 08:50 verzamelen bij de sport en turnhal. We vertrokken met 2 auto’s en 8 spelers. We kwamen om 09:30 aan bij de sporthal in Doetinchem. Iedereen ging gelijk omkleden en daarna warm lopen. De wedstrijd begon om 10:00. Het was HCW tegen Artemis. Na de eerste 10 minuten stond HCW met 1-5 voor. Tweede 10 minuten stond het bijna gelijk. HCW stonden met 10-11 voor. Derde 10 minuten tweede helft stond Artemis met 13-14 voor. De laatste 10 minuten was het spannends. Het stond eerst gelijk met 14-14. Daarna scoorde HCW weer een keer en werd het 14-15. In de laatste 1 minuut scoorde Artemis nog een keer toe werd het 15-15. De laatste 10 seconden gooit een speler van Artemis nog een keer van de ene kant naar de ander en scoort en Artemis wint met 15-16.

HCW E2-Jeugd

‘s Ochtend vroeg op een druilerige dag vertrekken we naar Zevenaar. Daaraan gekomen, blijkt de kantine dicht, de E wedstrijd is de enige wedstrijd van de dag, de kantine blijft dicht. Maar de coach van OBW is een heldin een heeft thuis al koffie en thee gezet voor de gearriveerde gasten. OBW vindt het nog weer spannend om weer tegen HCW te moeten spelen. Maar dit keer zijn we niet met zo’n giga team en dat geeft wat rust. De focus van de wedstrijd is samen met plezier handballen en dat lukt. Al moeten we eerst even wakker worden, want OBW maakt gelijk een voorsprong. We weten de bal goed te onderscheppen en samen naar voren de brengen of zelf al tippend een break- out te lopen. De topscoorders krijgen de opdracht mee om iedereen te betrekken en dat doen ze goed, met tips en complimenten helpen ze elkaar, ook als het niet lukt. Wat mooi om te zien hoe we samen sportief het potje spelen. De eindstand is ruim in ons voordeel 20-6, maar eigenlijk is die niet zo belangrijk. Wat een leuk samenspel hebben we vandaag mogen zien.

HCW C-Jongens

De wedstrijd begon om 12 uur in Duiven. De eerste paar min ging het met HCW best prima, maar daarna stond t al snel 5 1 voor Duiven. Er zat geen pit in ‘t spel van HCW. Na de eerste helft stond ‘t 10 6 voor Duiven. In de 2e helft begon HCW eindelijk beetje fatsoenlijk te spelen, maar dat duurde ook niet lang. Er werd bijna niks aan gepakt en de keeper van HCW werd bijna alleen maar afgeschoten omdat er niet aan gepakt werd. Eindstand 21 16 in ‘t voordeel van Duiven.

HCW C-Meiden

Vandaag speelde we de wedstrijd tegen Angeren. We verdedigden goed en we vielen goed aan. De tegenstander had een paar meiden die vaak hoog kwamen en daardoor stond het in de rust 9-2 voor Angeren. In de tweede helft maakten de tegenstander veel doelpunten en was de uitslag 20-6 voor Angeren. Het was wel een leuke wedstrijd om te spelen. Bedankt voor het meespelen Jolijn!

HCW Dames Mid-week

De HCW Dames Mid-week speelde dinsdag een wedstrijd tegen HV Artemis. Helaas (nog) geen verslag ingeleverd. Eindstand: 12-3 in het voordeel van HV Artemis.

HCW Dames 2

Zondag reisde de dames 2 af naar Hengelo gld. We wisten dat het een lastige pot zou worden tegen Quintus dus we gingen voortvarend de wedstrijd in. We hadden besloten om gewoon ons eigen spel te spelen en er wat van te maken. Helaas kwamen we toch snel op achterstand voordat HCW zelf aan scoren toe kwam. De tweede helft kwamen we meer aan scoren toe als in de eerste helft maar helaas was het niet genoeg en was de tegenstander te sterk voor ons. Wij bedanken Anuschka en Rianne voor het meespelen. Eindstand: 30-8 voor Quintus

HCW Dames 1

En daar gingen we, met volle moed op naar Arnhem. Volgens Anouk hadden we meer kans om de loterij te winnen zonder lot, dan vandaag punten te pakken van de nummer 3. In het oude vertrapte Kermisland begonnen we aan de eerste helft. Wat een drama, binnen de eerste 10 minuten stonden we al 4-0 achter. Gelukkig kregen we hierna al snel door hoe bepaalde meiden van udi speelden. De verdedig stond als een dijk! Met bloed, heel veel zweet en tranen vochten we ons terug. Udi was geschrokken van onze geweldige kwaliteiten. Ohja trouwens, voor de geïnteresseerden de ruststand was 9-6. Maar het gaat natuurlijk om het eindresultaat.
In de tweede helft hielden we de goede spirit vast. We wisten waar de gaten te vinden waren en waar we moesten gooien. Ik hoor u al denken, is dit Dames 1? Ohja zeker! Onze keeper liet haar krachten ook zien, door het stoppen van een penalty en het aangooien van meerdere breakouts. De dames van Udi wisten het niet meer! Met een prachtige eindstand van 12-14 hebben we GEWONNEN!!! Dus Anouk, je had het helaas fout.

HCW Heren 1

De HCW Heren 1 speelde zaterdagavond een wedstrijd tegen AHV Achilles in Apeldoorn. Helaas (nog) geen verslag ingeleverd. Eindstand: 18-11 in het voordeel van AHV Achilles.

Onze sponsoren: