HCW D1-Jeugd

Zondagmiddag vertrok het D team van HCW naar Huissen, we hadden veel zin en moed voor de wedstrijd. In de eerste paar seconden was er een break voor Huissen, maar die hadden we tegen gehouden. Aan het begin speelde HCW erg goed terwijl Huissen nog niet helemaal wakker was, hierdoor stond HCW aan het begin voor met 6 – 3 voor. Later toen Huissen helemaal wakker was geworden door de doelpunten die we scoorden, gingen ze veel meer breaks rennen en hadden ze meer kansen om te scoren. We gingen de rust in met een stand van 7 – 6 voor Huissen. De tweede helft ging het steeds minder goed, omdat we steeds niet goed opletten of we de bal wel konden gooien of niet, hierdoor kon Huissen steeds maar weer breaks rennen. Soms konden we de breaks tegenhouden, maar het grootste deel niet. Tijdens een break raakte Senna helaas geblesseerd aan haar rechter been, waardoor we jammer genoeg een wissel minder hadden. Wel wisten we nog 4 keer te scoren, maar helaas had Huissen 12 keer gescoord in de tweede helft, hierdoor verloren we met een eindstand van 19 – 10. We hebben erg ons best gedaan maar niet gewonnen dus, de volgende keer proberen we het gewoon nog een keer!

HCW B-Meiden

Zondag speelden de B-meiden van HCW een wedstrijd tegen de B2 van H.V. Grol. Lieke de keepster was geblesseerd, maar gelukkig bood Fabiënne zich aan om deze wedstrijd te gaan keepen. In de 1e helft stond de verdediging als een huis. H.V. Grol weet er moeilijk doorheen te komen. H.V. Grol kreeg nog een penalty, maar Fabiënne stond zo goed te keepen dus ook die hield ze tegen💪🏼 De ruststand was dan ook 5-10 in het voordeel van HCW.

In de 2e helft stond de verdediging iets minder sterk en in de aanval was wat vaker balverlies. Met nog een penalty van Nikki, een mooie break van Loïs en nog andere mooie goals sloten ze de wedstrijd af met een eindstand van 12-17 in het voordeel van HCW. Fabiënne bedankt voor het keepen!

In de kleedkamer was de sfeer dan ook hoog. Als handbal niet iets word kunnen de meiden altijd nog een zangcarrière beginnen🫣…

HCW Dames 2

De HCW Dames 2 vertrokken zondagochtend heel vroeg voor de voorlaatste wedstrijd van het seizoen. (Zonder coach)
Met vermoeide ogen maar toch zin om te spelen, begonnen we met een lichte warming-up.
Direct in het begin kwam de tegenstander HV Havana met 3 doelpunten op voorsprong. Nadat de bal snel werd doorgespeeld, viel ook het eerste doelpunt voor HCW. De ruststand was 10-7 voor HV Havana. Tijdens de rust ging het team met elkaar in gesprek en ging vol energie de strijd aan met enkele tips. De aftrap voor de tweede helft klonk. Na een achtervolging vocht het HCW-team zich een weg naar een doelpunt. Achterin waren we heel goed, maar voorin misten we helaas doelpunten. Eindstand 16-14 voor HV Havana.

Het was een leuk spel 🙂 💪🏼

HCW Dames 1

Op de zaterdag avond vetrokken dames 1 al lekker optijd. Met goede moed gingen de dames richting Gendt om te spelen tegen Angeren dames 2. Zij staan een plekje boven HCW, dus de dames wilde vandaag punten gaan pakken.

Na goed warm te lopen en onze keeper in te schieten, begonnen de dames met de wedstrijd. De dames begonnen goed in de aanval. Met een paar mooie afstandsworpen, werden de eerste doelpunten gemaakt. Ook de dames van Angeren scoorden, waardoor het gelijk op ging. De dames ging de rust in met een stand van 9-6 in het voordeel van Angeren.

Met wat goede tips van de coach begonnen de dames met de tweede helft. Helaas ging dit niet als gewenst. Angeren speelde goed samen en scoorde mooie doelpunten. De dames van HCW moesten zichzelf herpakken en meer gaan scoren. In de aanval werden wat foutjes gemaakt, waardoor Angeren een aantal breaks kon lopen. Helaas wilde het de dames van HCW niet meer lukken om bij te blijven met de punten. Zij hebben de wedstrijd afgesloten met 20-9 in het voordeel van Angeren.

Op naar de volgende wedstrijd. Daar gaan de dames weer helemaal voor!
Kom allemaal kijken op onze super sunday!

Onze sponsoren: