HCW E1-Jeugd

HCW E1 moest aantreden tegen DFS Arnhem E1. Het leek alsof HCW nog niet helemaal gewend was aan de zomertijd. Hierdoor ging de wedstrijd in het begin wel mooi gelijk op. Dit duurde voort tot aan de 5-5. Een zeer fraai wippertje van Tijn over zijn directe tegenstander markeerde het kantelpunt in de wedstrijd. HCW was wakker! Halverwege was de stand 15-6. In het tweede deel van de wedstrijd liep HCW door vooruit verdedigen en mooi combinatiespel verder uit. In de laatste seconde werd zelfs het magische getal van 25 bereikt. De eindstand kwam hiermee op 25-8.

HCW E2-Jeugd

Pas om 11:25 spelen, een keertje lekker laat. We spelen tegen Havana en dit keer met wissel. Het duurt niet lang of we maken het eerste doelpunt al, in de verdediging weten we de ballen goed te onderscheppen, waardoor de voorsprong verder uitloopt. Havana krijgt aan de cirkel toch ruimte en weet ook een paar punten te scoren. Na de eerste tien minuten is het duidelijk dat we iedereen willen laten scoren. Caro scoort een paar keer, Ryan schiet een paar keer mooi, maar maakt helaas cirkel.
De tweede helft gaat zo door en Naomi weet ook te scoren. Het is een leuke pot waarin we elkaar weer goed helpen om de winst te behalen. We winnen de wedstrijd met 19-8.

HCW C-Jongens

Gistermiddag vertrokken we om half vier richting apeldoorn waar we tegen achilles moesten spelen. Hun zijn de nummer 1 van de competitie en wij de nummer 2 dus t was spannend. De eerste helft was een eenzijdige wedstrijd omdat we onze eigen keeper niet er was. Dus moesten 2 spelers ieder een helft keepen. De eerste helft stond het 15-4 voor achilles, de tweede helft ging t al beter voor hcw. Er kwamen nog steeds doelpunten maar we begonnen terug te knokken. Jammer genoeg wel verloren met 32 -13maar t was een mooie wedstrijd.

HCW C-Meiden

De HCW C-Meiden speelde tegen DFS Arnhem. Helaas (nog) geen verslag ingeleverd. Eindstand: 14-18 in het voordeel van DFS Arnhem.

HCW Dames Mid-week

22 maart 2023 HV Angeren DMW – HCW DMW
Het was op woensdag nog even spannend. Zouden we genoeg spelers hebben om de wedstrijd te kunnen spelen? Er werd druk heen en weer geappt, hulplijnen werden ingeschakeld en het dankzij de hulp van Jente en Ferieke kon het net.
Op naar Bemmel, wat een takke eind voor een potje recreatief handbal. Gelukkig ontbreekt het de dames niet gespreksonderwerpen. Werk, gezin, vakantieplannen en zelfs het wel en wee van hamsters komt voorbij. Net zo gevarieerd als ons team zijn de punten die besproken worden, geniaal!
Eenmaal aangekomen moest er warm gelopen worden op de tribune want de jeugdtraining werd voortgezet zonder een stukje zaal af te staan. Beetje jammer…
HCW begon fel en veelbelovend maar de tegenstander bleek minstens zo goed te zijn. Binnen enkele minuten stonden we op achterstand ondanks mooie duikpogingen van Anuschka. Marieke en Milinda scoorden maar de verdediging haperde te vaak waardoor de tegenstander zo door kon lopen en we met 8-2 de rust in gingen.
Tijdens de rust hield Wendy D een peptalk en werd er aandacht geschonken aan “handjes hoog”. Rianne debuteerde in de tweede helft in het doel van de Midweek, supergoed gedaan! Wendy maakte een prachtig doelpunt en Milinda zorgde weer voor een puntje erbij! Ook was Marieke lekker fel, soms zelfs op het randje. De hele schappelijke scheidsrechter gaf haar dan ook een keer 2 minuten…. maar wel met een brede glimlach. De verdediging stond de 2e helft zeker beter maar aanvallend kwamen we tekort. Het eindsignaal klonk met een stand van 20-4. Helaas, gelukkig excelleren we in de 3e helft, dat dan weer wel.

HCW Dames 1

Een vroegtijdige inhaalactie op de donderdagavond! Dames 1 tegen minerva. Normaal een trainingsavond maar minerva kon op de zondag niet, dus hcw heeft het mogelijk gemaakt dat het op deze manier kon!
We wisten dat Minerva een lastig spel speelt. 3-2-1 verdediging met een aantal flinke aanpakkers ertussen. We stonden weer snel een aantal punten achter en wisten zelf het doel moeilijk te bereiken. Toen schoot het ook nog eens bij onze keeper in haar kuit. Gelukkig stond daar Anuschka klaar! Onze redder die super stond te keepen! Dit alles zorgde er wel voor dat we de rust ingingen met 4- 11. De tweede helft waren we wat meer in beweging en op snelheid waardoor we toch wat terugkwamen. Alleen bleef het lastig om de verdediging dicht te houden. De scheids vond ook helaas net iets té vaak dat we dit op de verkeerde manier deden waardoor we vaak 2 min straf kregen helaas. Eindstand was 13-22 voor Minerva

HCW Heren 1

Het seizoen in bijna ten einde en de heren van HCW spelen een wedstrijd tegen de heren van Blauw wit. Bij het begin loopt de stand uit in voordeel van Blauw wit en word er flink gevochten om dichterbij te komen met een tussenstand van 7-13. Met een paar gele kaarten op zak en Jur op doel beginnen we met de tweede helft. Het gaat er flink op met een recordaantal 2 minuten dit seizoen (een aantal van 5 tweeminuten voor Hcw) eindigen we de wedstrijd met een stand van16-25.

HCW Heren 2

Op deze mooie zondagmiddag speelden de heren 2 tegen Erix heren 3, de wedstrijd begon sterk en Hcw stond al snel met een grote voorsprong voor. Helaas raakten we na de 2e helft een paar spelers kwijt en begon de tegenstander ons in te halen, met nog maar 2 minuten op de klok en een stand van 15-16 lukte de opbouw het om nog 2 goals te maken voor een eindstand van 17-16.

Onze sponsoren: