HCW E1-Jeugd

Met spanning kwamen de HCW meiden de zaal in, wedstrijd tegen Blauw Wit viel zwaar en ze zien er tegenop. Met bemoedigende woorden van de coach en een paar mooie wedstrijd achter de rug, moeten ze laten zien wat ze in huis hebben.
De positiviteit stijgt als Roos al snel de 1-0 maakt. Blauw Wit laat dit niet zomaar gebeuren en scoort snel het tegen doelpunt. In de eerste 10 minuten laat Blauw Wit zien dat ze gehaaid zijn op de bal en op tempo naar voren gaan. Blauw Wit loopt uit en de moed zakt bij HCW wat in de schoenen. In de rust komen de tips van de coach, zuinig zijn op de bal in de aanval en goed in beweging zijn. In de verdediging beter de mandekking op orde hebben. De tweede 10 minuten gaat al beter, maar Blauw Wit heeft nog de overhand. Blauw Wit is enthousiast en wil nog meer scoren. Maar de meiden van HCW pakken door met de tips, Blauw Wit krijgt minder kans en HCW weet de bal in de aanval beter te behouden wat ook resulteert in doelpunten voor HCW. HCW loopt langzaam in, er wordt goed gespeeld en de meiden mogen tevreden terugkijken op de wedstrijd met maar een klein verschil verloren. Eindstand 13-15.

HCW D1-Jeugd

De HCW D1-Jeugd speelde vandaag een wedstrijd tegen DFS Arnhem. Helaas (nog) geen verslag ingeleverd. Eindstand: 14-18 in het voordeel van DFS Arnhem.

HCW B-Jongens

Vandaag hadden we onze laatste seizoens wedstrijd tegen DFS arnhem. We gingen de hele wedstrijd gelijk op. In de rust 12-10.
Hierna ging iedereen er weer vol op met als eindstand 23-20. We staan nu vijfde in de competitie.

HCW Dames 1

Op deze mooie zonnige zondag stond hcw dames 1 klaar om de eerste punten van dit seizoen binnen te halen. In de eerste helft hebben ze een aantal mooie aanvallen laten zien. Door goeie druk en mooie sperren konden de hoeken veel scoren. De dames van UGHV hadden veel moeite om de aanvallen op de juiste manier te verdedigen en de 2 minuten werden daardoor rijkelijk gegeven. De dames van hcw konden daardoor verder uitlopen en sloten de 1e helft af met een voorsprong van 10-7.
De tweede helft werden de hoeken van hcw vast gezet en lukte het niet om de ballen van afstand er in te krijgen. Helaas maakte UGHV nog wel de doelpunten en liepen zij daardoor uit tot een eindstand van 13-16 in het voordeel van UGHV.

Onze sponsoren: