HCW E-Jeugd

De thuiswedstrijd tegen de Duiven, de kids hadden er eerst niet veel zin in, omdat de tegenstander met de uitwedstrijd vrij fysiek was. We starten niet te soepel wat resulteert dat we veel balverlies hebben in de aanval. We komen op achterstand, maar we weten ons te herpakken en weten met een kleine voorsprong de tweede helft in te gaan. Die spelen we beter en winnen de wedstrijd met 8-5.

HCW D-Jeugd

Hai ik ben Twan en ik mag het verslag van de wedstrijd van 10 April schrijven. De dag begon met het melden om 10.30, daarna gingen we opwarmen dat duurde ongeveer tot 10.45. Toen  gaven Leonie (coach/trainer) en Raimon (coach) ons een bespreking. De bespreking bestaat meestal uit een opsomming of een herhaling van de dingen waar we aan moeten denken bijv. (de verdediging, aanval enz.) toen gingen we de wedstrijd spelen. We begonnen goed met Eloïse die 4 doelpunten maakte. Verder ging het aanvallen heel goed en de verdediging ook. De eindstand was dan ook 21-8 en wonnen we dik. Toen gingen we even na bespreken hoe de wedstrijd was gegaan en zij onze coach dat we bijna officieel kampioen waren. Ik vond dat het een geweldige wedstrijd was en ben heel blij dat we hebben gewonnen wat ik vond dat er beter kon was dat we sneller moeten reageren als de tegenstander de bal heeft.

HCW C-Jongens

Wij hadden vandaag een wedstrijd tegen Quintus. Toen we begonnen scoorde Quintus de eerste goal. We gingen gelijk op het was best spannend. De meeste goals werd bij ons door Noah gemaakt. Bij de tegenstander was het verschillend. Toen kreeg Finn een gele kaart omdat hij de tegenstander duwde het was ook een 7 meter, maar onze keeper Jur hield hem tegen. Toen het einde in zicht was stond het 13-14 voor Quintus. Er stond nog 10 sec op de klok
toen Noah de gelijkmaker maakte. Toen de hoorn klonk hadden we gelijk gespeeld. 14-14.

HCW B-Meiden

Vandaag speelde de B meiden tegen minerva. De wedstrijd ging erg gelijk op en er bleef een klein verschil tussen de goals. De aanval was soms rommelig en de meiden hadden dus soms ook balverlies. De meiden hebben met 17-21 verloren en over 2 weken spelen ze weer tegen minerva.

HCW A-Jongens

Vandaag kwam Quintus uit Hengelo naar Winterswijk. Ze staan in de ranglijst onder ons, dus we hebben goede hoop op een mooie pot. De eerste helft begonnen we goed en ging de wedstrijd gelijk op. We wisselden mooie aanvallen af met wat slordig verdedigen. Daardoor ging het heen en weer. Aan het eind van de1e helft namen we wat afstand en gingen met 13-11 de rust in. De 2e helft begonnen we zeer matig en lieten we de tegenstander helemaal terugkomen in de wedstrijd. Sterker nog, ze kwamen zelfs 4 doelpunten voor. Toen ging gelukkig bij ons ook de knop weer om en kwam er weer wat meer tempo en fanatisme in ons spel, waardoor we er uiteindelijk een gelijkspel hebben uitgesleept. Over 2 weken spelen we in Hengelo en hopen we een betere wedstrijd te spelen.

HCW Dames 2

Tijdens de wedstrijd tegen Vios wist HCW dames 2 op een mooie voorsprong te komen in het begin van de wedstrijd. Na de eerste 15 minuten ging het langzaamaan gelijk op. Na een aantal mooie doelpunten was de ruststand 7-7.

In de tweede helft wist HCW de kansen goed te benutten en hield Kelly een paar strakke ballen uit de goal. Het tempo werd in de tweede helft ook opgevoerd en dat resulteerde in nogmaals 7 punten. Vios deed nog een goede poging maar uiteindelijk bleef de winst in Winterswijk met een eindstand van 14-13 voor HCW Dames 2.

HCW Dames 1

Vandaag speelden wij thuis om 16:00 een wedstrijd tegen Quintus. Vol goede moed gingen wij de wedstrijd in. We begonnen goed en scoorden al snel een paar mooie doelpunten. De rest van de eerste helft bleven we allebei scoren en was de ruststand 12-6 voor Hcw. In de tweede helft stonden we wat slechter te verdedigen en konden hun makkelijker scoren zelf bleven we ook scoren en is de eind uitslag 24-15 geworden.

HCW Heren 1

Zaterdagavond met een middag slecht weer achter de rug een wedstrijd spelen tegen Erica. We gaan gelijk op aan beide kanten wordt gescoord, HCW kan duidelijk wat beter verdedigen. De tweede helft starten we goed met mooi snel wel, maar de bal moet gewisseld worden omdat er bloed aanzit, maar Rutger geeft een niet te fijne bal aan wat het spel van HCW verstoord er wordt een nieuw bal gevonden, maar we komen er niet meer in en verliezen de wedstrijd met 17-18.

Onze sponsoren: