HCW E-Jeugd

De laatste wedstrijd, we starten zoals gebruikelijk als eerste, maar tot genoegen van de kinderen niet zo vroeg. De sporthal is feestelijk versierd, want de D jeugd speelt de kampioenswedstrijd. Ondanks alle afleiding spelen een mooie laatste partij. We spelen goed samen en helpen elkaar in de verdediging. De tegenstander krijgen weinig kansen, onze kids weten beter de ruimte te zoeken en we winnen met 15-2. Na de wedstrijd vieren we ons wedstrijd seizoen met een verdiende medaille en lekker in de kantine.

HCW D-Jeugd

Zaterdag 14 mei stond de laatste wedstrijd van dit seizoen op het programma. Onze kampioenswedstrijd.

Voor aanvang van de wedstrijd waren de zenuwen duidelijk aanwezig. Ze waren druk en gebrand om deze wedstrijd te winnen. we waren al kampioen, maar toch, met zoveel publiek moet je de laatste wedstrijd ook wel winnen.

Na het begroeten samen met Lenny de Leeuw startte de wedstrijd tegen Udi’96.

Tess opende de wedstrijd met een mooi doelpunt. Daarna volgde er al snel een aantal meer. Verdedigend stonden we sterk, maar weinig aanvallen van Udi’96 waren echt gevaarlijk en de ruststand was dan ook: 9-2

In de tweede helft zette we het spel verder door en konden we verder uitlopen.

Uiteindelijk hebben we de wedstrijd gewonnen met 16-5. En toen barstte het feest los.

Jongens en meisjes, wat zijn jullie gegroeid het afgelopen seizoen. Ware strijders…jullie mogen trots zijn op deze prestatie en dat ook nog eens met een raar corona seizoen. De laatste wedstrijd samen, want hierna gaan de jongens en meiden allebei gescheiden verder naar de C-Jongens en C-Meiden.

Heel veel succes! Blijf zo doorgaan!

HCW C-Jongens

De HCW C-Jongens speelde een wedstrijd tegen Duiven. Helaas (nog) geen verslag. Eindstand: 15-19 in voordeel van Duiven.

HCW Dames 2 (dinsdag 10 mei, inhaalwedstrijd)

Om kwart over 6 vertrokken we richting duiven waar we om half 8 een inhaalwedstrijd speelde. We gingen op pad met 8 spelers en niet allemaal top fit. We begonnen de wedstrijd sterk met een sterke verdediging. Ook Kelly stond heel sterk te keepen en ze hield een aantal mooie ballen. Helaas gingen in de aanval niet alle ballen erin. Ondanks dat we weinig wissels hadden en niet allemaal top fit waren stonden we best sterk te verdedigen. Met een rust stand van 11-5 hebben we helaas verloren van de tweede plek met 19-8.

HCW Dames 2

De HCW Dames 2 speelde zaterdag een wedstrijd tegen Ha-Stu. Helaas (nog) geen verslag. Eindstand: 13-10 in voordeel van HCW.

HCW Dames 1

Op zaterdagavond 14 mei stond de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma. De dames van HCW speelde een wedstrijd tegen Duiven dames 2. Vooraf werd besproken dat dit een spannende wedstrijd ging worden, want de tegenstander kon nog kampioen worden als ze van HCW wisten te winnen. De dames van HCW waren erop gebrand deze wedstrijd dan ook te winnen.

De eerste helft liep goed. HCW kwam gelijk op voorsprong en na wat aftasten stond de verdediging goed. Aanvallend werden er mooie doelpunten gemaakt en strafworpen werden door Cindy vakkundig uit het doel gehouden. HCW ging de rust in met een voorsprong, 8-5.

De tweede helft ging de wedstrijd verder zoals geëindigd in de eerste helft. Zowel verdedigend, als aanvallend kon HCW hun eigen spel blijven spelen. De dames van Duiven probeerden met snelle omschakelingen over HCW heen te lopen, maar dit leverde niet het gewenste resultaat op. Met nog 10 minuten op de klok had HCW een voorsprong van 4 doelpunten. Gelukkig wist Cindy, die fantastisch stond te keepen, de nodige ballen uit het doel te houden. Dit gaf de dames een positief gevoel en dat zorgde voor meer doelpunten. De dames van HCW wisten de hele wedstrijd op voorsprong te blijven, met een mooie eindstand van 15 – 12. We hebben als team een mooie laatste wedstrijd neergezet. Door deze winst zijn onze tegenstanders helaas gedaald in het klassement en maken zij geen kans meer op het kampioenschap.

Het was een mooie afsluiting van een gek seizoen door corona. Elkaar in het seizoen een tijd niet zien, wedstrijden die uitvielen en vervolgens weer vollebak trainen en wedstrijden spelen.

Marien, bedankt voor de trainingen en het coachen tijdens de wedstrijden!! Op naar een nieuw seizoen!!

HCW Heren 1

Zaterdag 14 mei, super Saturday. De jeugd en beide dames teams hebben er al mooie wedstrijden op zetten en de heren mogen als laatste de avond afsluiten. Het is een bijzondere avond met erelid Schreuder op de tribune, want zijn zoon Rudolf onze cirkel in dag en dauw speelt zijn laatste wedstrijd om samen met Lianne een nieuw avontuur aan te gaan.
De wedstrijd starten we goed, Rudy staat weer te keepen op Porsche kwaliteit het ziet er goed uit. De tweede helft verslappen we als een lekke luchtbed en weet Blauw Wit de punten te maken en haalt ons in. We verliezen de pot zelf met een 12-22. We gaan de valworpen, mooie samenspel, de verhalen en de sprintee missen en wensen hem veel plezier. We sluiten af met een gezellige derde helft boven in de kantine.

Onze sponsoren: