HCW E1-Jeugd

Uitwedstrijd in Groenlo, dus gelukkig niet heel vroeg vertrekken. Na het warm lopen en inschieten van de keeper gaat de wedstrijd met toeschouwers uit Winterswijk gestart. Met beide een snelle aanval staat het al snel 1-1. Grol weet goed te passeren waar ze goed gebruik van maken, maar ook de meiden van HCW gaan goed door in de aanval. Grol verdedigd fel en maakt het de meiden lastig en lopen in de punten uit. Tijdens de pauzes komen de tips van de coach en verdedigd HCW wat beter waardoor Grol minder kans maakt. Iedereen werkt hard en er worden mooie aanvals acties gemaakt waar soms wel en soms niet een doelpunt uit volgt. De winst is voor Grol met een eindstand van 18-9.

HCW D1-Jeugd

De vorige keer hadden we flink verloren van dit team, maar toch gingen we met goede moed naar Doetinchem. Nieuwe ronde, nieuwe kansen en ons eigen spel spelen. We probeerden goed over te spelen, en we hielden flink het tempo er in. Verdedigend ging het goed. We schoten regelmatig op doel, maar helaas niet met genoeg kracht. Later begon de verdediging te verslappen en kon de tegenstander er zo langs. We gingen de 2e helft in met een stand van 18-1 voor Artemis.
De tweede helft begon al gelijk met een rij doelpunten voor Artemis. Het was best lastig om positief te blijven, maar toen maakte Bart-jan weer een supermooi doelpunt! Ook Jolijn scoorde een mooi goal. Daarna volgende Senna met een punt voor HCW. Toen we 6-0 gingen verdedigen, kwam de tegenstander er minder vaak langs. In de laatste paar minuten scoorde Bart-Jan nog een keer een doelpunt, maar de tegenstander bleef verder uitlopen. Ook al hebben we deze 2e helft beter verdedigd, gescoord en aangepakt, verloren we de wedstrijd helaas met 34- 5 voor Artemis.

HCW B-Meiden

Met 1 geblesseerde, 1 afwezige en 1 last minute zieke stonden de meiden voor een uitdaging deze zondag. Met slechts 7 spelers reisden we af naar Groenlo voor de wedstrijd tegen Grol 1.
Gelukkig mochten we een gastspeler gebruiken en was Roos onze joker.
De wedstrijd begon moeizaam. Niet fel verdedigen leverde al snel tegendoelpunten op en zelf werd er weinig gescoord. De ruststand was dan ook 11-4.
In de tweede helft was het spelbeeld hetzelfde. Grol was te sterk en speelde hun aanvallen goed uit en helaas scoorde HCW ondanks meerdere kansen te weinig.
De eindstand was dan ook 18-8.
Complimenten voor de meiden dat ze het de hele wedstrijd vol hebben gehouden en dank aan Roos voor het bijspringen.

HCW Dames 2

Zaterdag gingen de dames 2 van hcw naar de dames van grol. De wedstrijd ervoor liep wat uit waardoor we later aan het spelen toekwamen. De eerste helft ging erg goed en we gingen erg gelijk op aan elkaar en we hielden we de moed er goed in. We sloten de eerste helft af met een score van 10-6 in het voordeel van grol. De tweede helft begon erg goed en we speelde ons eigen spelletje. We werden op een gegeven moment wel moe wat een aantal tegengoals van grol veroorzaakte en dit was vanwege het tekort aan wissels. We hebben de wedstrijd afgesloten met een score van 20-12 in het voordeel van grol. Wij willen degene die met ons meegespeeld hebben bedanken voor de inzet en hulp. We kijken terug op een leuke wedstrijd en hebben zin in de volgende wedstrijd.

HCW Dames 1

De dames1 vertrokken op zondagmorgen 11:15u richting Lent voor een wedstrijd tegen de dames van Havana. De vorige wedstrijd konden ze redelijk goed bijblijven en dat waren ze deze wedstrijd ook van plan. Er bleken wat onbekende gezichten in het team van Havana, dus het spel zou nu niet hetzelfde zijn als de vorige keer, en dus moesten de dames van HCW scherp blijven. De 1e helft stond de verdediging van HCW niet helemaal goed waardoor de linker opbouwer van Havana met harde schoten van afstand de doelpunten binnen harkte. Ook werd er goed gepasseerd door het snelle spel van Havana waardoor ze veel doelkansen maakten. Door goed keepwerk van HCW scoorde Havana niet elke aanval. HCW bleef een beetje achter in hun aanvallen. Maar wisten door ruimte te maken ook het net te vinden. Zo was de ruststand 14-7 voor Havana. De tweede helft stond HCW beter in de verdediging, daardoor kreeg Havana het wat lastiger. Toch bleef het spel van Havana snel en bleven de doelpunten optellen aan hun kant. Aanvallend aan de kant van HCW werden er wat fraaie doelpunten gemaakt door goed spelen. Maar het lukte niet om bij te blijven en Havana liep uit. Met een eindstand van 26-13 waren de dames van Havana een maatje (misschien wel 2) te groot voor HCW.

Onze sponsoren: