HCW E1-Jeugd

Het is 14 januari de eerste wedstrijd van 2024, de tweede keer tegen Pacelli. De eerste keer was erg pittig, nu ruim drie maanden verder gaan de meiden met meer vertrouwen de wedstrijd in. De ouders blij want de wedstrijd begon pas om 13:30, dus een keertje uitslapen was ook erg fijn.

De eerste 10 minuten zijn de jonge meiden van HCW zoekende in de offensieve verdediging van Pacelli, ze blijven wat hang rond de middenlijn, waardoor Pacelli de kans krijgt om de bal te onderscheppen en snel naar voren te gaan en te scoren. De Hcwertjes werken hard, maar komen er moeilijk langs. De tweede 10 minuten lopen ze al beter door en weten ze ook hun eerste doelpunt te maken. Met de tips van de coach en goed keeperswerk van Naomi en Roos gaat het dit keer al een stuk beter. Lindy krijgt een paar keer goed de kans weet te scoren, waar Caro vecht voor de bal en ook weet te scoren. Ook Eline komt mooi op snelheid en schiet strak in de hoek. De meeste weten te scoren en anders helpen goed in de aanval. De winst is met 8-20 voor Pacelli, maar wat een verschil met de vorige keer.

HCW D1-Jeugd

Zondag 14 januari eerste wedstrijd van het jaar. Tegenpartij D1 H.V. Grol. De wedstrijd begon om 14.25. in de tweede minute werd er gescoord door het tegenpartij. Daardoor begonnen ze met een achterstand. Helaas werd die steeds groter. In de rust stonden ze 0-8 achter. Met goede moed de tweede ronde ingegaan, gelukkig werd er gescoord door Bart-jan en Joep.
Aan het einde van de wedstrijd was de stand 2-18. Helaas geen goed begin van het jaar! Maar niet getreurd de volgende wedstrijd gaan ze er weer keihard tegenaan!

HCW B-Meiden

We konden vanmorgen uitslapen, want we hoefden pas om 15.10 te spelen. We hadden de vorige keer nog maar net verloren, dus we hadden er vertrouwen in. We begonnen sterk, het ging gelijk op. In de tweede helft ging het weer gelijk op, aan het einde liepen wij nog een beetje uit. De eindstand was 12-9

HCW Dames Mid-week

Op dinsdag 9 januari reden de Dames Midweek vol goede moed richting Arnhem voor hun eerste wedstrijd van 2024. Sanne, Manon en Lena kwamen ons team versterken, waarvoor dank dames!! Na het warmlopen begon onze wedstrijd tegen de nummer twee op een wat tamme manier. We stonden veel stil en kwamen er niet heel lekker in. De vrolijke scheidsrechter was wel een opluchting ten opzichte van de vorige keer! We gingen de rust in met een tussenstand van 5-3 voor Udi. De tweede helft kwamen we terug en werd de pot een stuk interessanter om te spelen en naar te kijken. HCW kreeg maar liefst 4 penalty’s mee. Uiteindelijk konden we met een eindstand van 9-7 helaas geen punten meenemen naar Winterswijk. Onze terugreis terug werd wat vertraagd doordat we eerst moesten aanschouwen hoe de auto van Dilana mond-op-slot beademing nodig had om te kunnen openen 😉. Dat we die punten niet meekregen, waren we daardoor al bijna weer vergeten.

HCW Dames 2

Op zaterdag avond speelde de HCW Dames 2 een wedstrijd thuis tegen HV Havana.
HCW kwam direct in actie en al snel stonden we voor. Er werd goed verdedigd en de aanval was ook sterk.

Ruststand 8 : 7

In de 2e helft ging het eigenlijk weer op dezelfde wijze door. Mooie acties en meer beweging bij de cirkel en wissels.

De laaste minuten waren erg spannend.

We winnen de wedstrijd met 14 : 11 💪🏼
Het was een leuk pot !

Dankjewel aan Femke , Wendy en Anuschka (mooi gekeept) voor het goede meespelen !

HCW Dames 1

Afgelopen zaterdag 13-01-2024 stond er een wedstrijd op het programma na de kerstvakantie tegen Pacelli in Zieuwent. HCW begon met volle moed aan de wedstrijd. Pacelli was duidelijk een stuk beter en liep al binnen 5 min uit. Na de feedback van onze coach in de pauze gingen we weer verder met de tweede helft. Pacelli was sterker en won met 33-10.

Onze sponsoren: