HCW C-Jongens

Zondag speelde de HCW C1-Jongens tegen DFS Arnhem C1.
HCW maakte meteen de 1-0, maar daarna was de verdediging van HCW slecht dus het was snel al weer 1-2 voor Arnhem. HCW maakte het snel alweer 2-2 door en goed uitgespeelde bal van de cirkel. Het ging de hele 1e helft door met goal tegen goal mee.
Na de 1e helft stond HCW met 7-9 achter. In de 2e helft ging Jop Vierkant heel goed en maakte de ene goal na de andere zo stond het in eens 12-10 voor HCW. Stijn Teunissen maakt een mooie loop actie daardoor 13-10 voor HCW. Hidde Hamer maakte ook een mooie hoge sprong schot daardoor 14-10. HCW kreeg daarna 2 ballen tegen en maakte 2 goals dus de eindstand is 16-12 voor HCW.

HCW C-Meiden

We moesten al vroeg aanwezig zijn en om 11:25 begon onze eerste wedstrijd van het seizoen, tegen Huissen! Het was in het begin aardig inkomen, maar het ging best goed. Huissen had een sterke verdediging, maar ondanks dat kwam Eloise erdoor en hadden we er een puntje bij. In de eerste helft stond het 5-7 in het voordeel van Huissen. De tweede helft begon en wij hadden de bal. De tweede helft ging beter dan de eerste. Loïs werd onderuit gehaald en we kregen een penalty en de tegenstander een 2 minuten tijdstraf. De eindstand was 11-17 in het voordeel van Huissen. Er waren een paar verbeter puntjes maar dat komt in de training wel weer goed.

HCW Dames 2

Dames 2 van HCW mochten zondag middag een wedstrijd spelen tegen dames 3 van Pacelli. Nadat het fluitsignaal had geklonken en de wedstrijd van start ging, moesten de dames van HCW even hun draai vinden. Het verliep wat rommelig, ze stonden ook eventjes achter, maar vlak voor rust was het tij gekeerd en eindigde de eerste helft met 8-7 in het voordeel van HCW. Na een paar positieve, opbeurende woorden van de coach gingen ze vol goede moed de 2e helft in. Er werden een aantal mooie doelpunten gemaakt van beide partijen. Helaas wisten de dames van Pacelli er net wat meer te maken en eindigde de wedstrijd met 14-16 in het voordeel van Pacelli.

HCW Dames 1

Na de zomervakantie begint het nieuwe seizoen in de 2e klasse voor dames 1 van HCW met een thuiswedstrijd tegen Erix 1.
Het begin was echter niet best en het was duidelijk dat de dames moesten wennen aan de nieuwe klasse. Op een gegeven moment stond er een 0-5 achterstand op het bord. Verder liet HCW het echter niet komen en met een inhaalsprint met mooie afstandsschoten en break outs stond er een 11-11 ruststand op het bord.
Het begin van de tweede helft was helaas weer stroef en Erix creëerde een klein gaatje. Ondanks hard werken in de verdediging en goede aanvallen kwamen de dames van HCW dit gaatje niet meer te boven en begon aan het einde de vermoeidheid mee te spelen met slordigheden tot gevolg.
Met een eindstand van 14-18 beginnen we helaas met een nederlaag maar kijken we positief uit naar het vervolg van het seizoen!

HCW Heren 1

Het was een mooie zonnige zondag middag. In tegen stelling tot Singapore regende het in het prachtige Winterswijk niet. Dus gingen de heren van HCW goed getraind en vol goede moed de eerste competitie wedstrijd spelen. Vanaf het eerste ogenblik stonden alle neuzen van HCW de zelfde kant op en werd er voortreffelijk gespeel. En al gauw kwamen de heren door subliem samen spel, fantastisch mooie wissels op voorsprong. Na 30 minuten was de ruststand 18-8. De tweede helft tot de race van Max Verstappen ging de wedstrijd van de heren wel voorspoedig verder. En ook de tweede helft gingen de heren van HCW door met het sublieme potje handbal. Eindstand 36-15.

Onze sponsoren: