HCW C1-Jongens

We moesten vandaag tegen duiven spelen. We gingen vroeg weg met 3 auto’s en veel spanning.
In het begin ging het niet goed. We verdedigde nauwelijks en schoten mis op goal. Na een tijdje hadden we wel door hoe Duiven speelde en werd er wel veel gescoord. Een paar seconde voor de rust maakte keeper Jur nog een Jur-te-winkeltje doelpunt. Toen stond het 10-6. Tweede helft kwamen we terug
tot een 10-10 en gingen zo door. Toen Noah en Finn steeds wisseltjes maakte scoorde we. Toen we in de laatste vijf minuten kwamen kon onze coach het niet meer volhouden zo spannend was het. Het stond toen 14-16 toen de laatste minuut was aangebroken.  Het was wel spannend, wij gooiden op het laatst mis en duiven kreeg een laatste vrije bal. Gelukkig gooide duiven op de lat waardoor het 18-18 bleef.

HCW B1-Meisjes

Vandaag ging de reis van de B meiden naar Duiven. Helaas misten er 2 meiden en daardoor waren er geen wisselspelers. 

Met rust was de stand 14-4. En de eindstand was 27-6.

De meiden hebben tot op hun tandvlees gespeeld en hebben er alles aan proberen te doen, om de schade te beperken. 

HCW Dames 2

Vandaag was de dag voor dames 2! Na een lange coronapauze mochten we onze eerste wedstrijd spelen tegen Hastu DS 4! Wegens veel blessures moesten we het vandaag doen met 7 spelers, tegen een team van 15 spelers. Het begin van de wedstrijd kwam iets wat moeilijk opgang! Het team uit Nijmegen speelde snel. Maar in de loop van de 1e helft kwam HCW terug. Van een stand van 5-1 kwamen we terug op een stand van 5-5 door veel mooie acties van Luna in de opbouw en Femke vanuit de hoek.

Na de rust streden we door! Gwen had een aantal mooie reddingsacties in het goal en vanuit de spelers werden er mogelijkheden gecreëerd wat uiteindelijk resulteerde in een einduitslag van 9-8, en dus neemt HCW dames 2 de punten mee naar huis. Een goede start van het seizoen en op naar de volgende wedstrijd op 7 november!

HCW Dames 1

Vandaag gingen we onderweg naar Duiven voor onze 3de wedstrijd. Van de DS1 waren er 4 mensen die niet meekonden doen, maar gelukkig kregen we aanvulling vanuit de DS2. We begonnen de wedstrijd met ondertal, aangezien de DS2 nog onderweg waren vanuit hun wedstrijd. We begonnen sterk in de verdediging en maakten veel snelheid. Snel genoeg kakte de moeheid erin hierdoor gingen we de rust in met 11-7 voor Duiven. Daarna begonnen we met goede moed om onszelf te herpakken. Helaas hebben we dit niet waar gemaakt. Ballen niet goed gevangen, kansen niet goed afgemaakt en veel kansen niet gepakt. De energie was helaas vandaag niet te vinden bij de DS1 ondanks hebben we nog wel een paar mooie punten gemaakt en paar breaks van de tegenstander kunnen afbreken. We hebben de wedstrijd afgesloten met 22-15. Volgend weekend geen wedstrijd dus genoeg tijd om te herstellen van de pijntjes en blessures en ons zelf te gaan herpakken.

HCW Heren 1

Eind van de ochtend vertrekken de heren richting Ruurlo om tegen Blauw Wit ten strijde te trekken. De eerste minuten gaat het gelijk op, maar in de aanval hebben we balverlies waardoor de tegenstander een aantal breaks loopt en op een voorsprong van 12-8 komt. In de tweede helft pakken we het beter aan waardoor we weer inlopen. De strijd wordt feller en een aantal krijgen 2 minuten. Het wordt spannend tot op de laatste minuut en spanningen lopen verder op. Helaas weten we de punten net niet te pakken met een eindstand van 20-19

Onze sponsoren: