HCW E1-Jeugd

De tweede wedstrijd van het seizoen en flink een eindje rijden, vandaag moeten we uit tegen Reehorst E1 in Ede. Iedereen heeft er zin in en gaan met goede zin richting de tegenstander. We moesten nog even wachten tot we de zaal in konden, maar waren mooi op tijd klaar. De tegenstander is gemixt van kop kleiner tot een kop groter. HCW E1 zal aan de bak moeten en ook dit keer zonder wissel.
We beginnen goed en weten al snel het eerste doelpunt te maken, maar Ede laat zich niet op de kop zitten en komt terug met 2-1 voorsprong. We beginnen beter te verdedigen en pakken de het weer goed, we lopen goed uit tot een 4-8. Daarna begint toch de vermoeidheid wat toe te slaan en weer Ede nog een paar punten te pakken in de eerste helft.
Tweede helft starten we weer goed en lopen weer verder uit. Weer mooi om te zien hoe het team samen weet te spelen en zo samen de wedstrijd te winnen met een stand van 12-15.

HCW D1-Jeugd

Verslag HCW D1 tegen DFS Arnhem.
Van Tess Betting
De wedstrijd begon best wel vroeg. We moesten 08.20 uur verzamelen, zodat we om 10.00 uur in Arnhem tegen DFS Arnhem konden spelen. De sfeer zat er in de auto al lekker in. We namen vanuit de kleedkamer veel positviteit mee.
Het begin van de wedstrijd ging goed, ook het aanvallen in de eerste helf vond ik goed gaan, maar in de tweede helf ging het iets minder. Het verdedigen vond ik ook goed gaan, zowel in de eerste en in de tweede helft.
Ik vind dat er niet veel beter kon. Ik vond het echt een top wedstrijd! En er was ook een mooi doelpunt van Yoeri. De eindstand was 12-18 Gewonnen.

HCW C1-Jongens

De HCW C1-Jongens speelde uit tegen HV Havana in Nijmegen. Het begon met veel verdediging.
Daarna werden we actiever en scoorde Finn. Toen was er een penalty voor de tegenstanders die MIS was dus dat was mooi. Toen ging het weer iets minder. Toen was er rust stonden we met 6-1voor en de tweede helft ging aan het begin wel goed. Met nog een mooie goal van Sven en toen weer iets minder qua actiefheid en waren de tegenstanders ook wel veel fanatieke en ging het niet heel goed meer. Maar uiteindelijk toch met 14-2 gewonnen.

HCW B1-Meisjes

Vandaag hebben we gespeeld tegen HV Havana. In de 1e helft ging het gelijk op. De verdediging was best sterk maar we hebben wissels gemaakt, waardoor we mooi de ruimte bij de cirkel kregen. Daardoor konden we een aantal goede doelpunten maken. De ruststand was 6-4 voor Havana. In de 2e helft ging het ook weer gelijk op en Havana had balverlies waardoor we een mooie break-out konden lopen. Ook kregen we nog een penalty, maar die zat helaas niet. De eindstand was 14-11 in het voordeel van HV Havana.

HCW A1-Jongens

HCW A1-Jongens speelde uit tegen handbal Twente. Het was een spannende wedstrijd in het begin maar eind eerste helft liep Twente iets uit en hadden we een ruststand van 8-12. Tweede helft begon stroef kwamen we iets terug maar Twente was einde beter en won met 17-27.

HCW Dames 1

Vol goede moed gingen de dames 1 naar Arnhem. na het warmlopen waren de dames klaar voor de wedstrijd tegen UDI.
De wedstrijd begon sterk. De dames hadden een vaste dekking en een snelle tegenaanval. In de aanval werden de dames van HCW hard aangepakt maar ze stonden heel sterk. De ruststand was 5-6 voor HCW.
Na een pep talk van de coach gingen we weer sterk de 2e helft in. De stand ging gelijk op, wel in het voordeel van HCW.
Door de sterke dekking en de mooie reddingen van de keeper, hebben de dames 1 met 9-10 gewonnen!

HCW Heren 1

Afgelopen zaterdag speelden de heren van HCW een uitwedstrijd tegen de heren 2 van achilles. door de afwezigheid van enkele sterspelers gingen de heren gehavend de wedstrijd in. Al snel merkten de heren van HCW dat een resultaat halen een moeilijke opgave ging worden. De ruststand was 15-4 in het voordeel van achilles. In de tweede helft gingen de heren van HCW handballen zonder naar de stand te kijken. Door een paar geweldige breaks van Maarten(die absoluut in topvorm was) begonnen de heren nog een paar mooie doelpunten te scoren. De eindstand was 25-10.

Onze sponsoren: