HCW D1-Jeugd

Een vroege ochtend voor de spelers van de D-jeugd. De vogels waren net wakker en toen stonden wij al klaar voor vertrek voor een wedstrijd tegen HCL/Groessen-Loo om 09:00 in Duiven.
Bij aankomst was de sporthal nog dicht en konden een paar minuten voor aanvang de hal in. Na een korte warming-up startte we de wedstrijd.
De verdediging en aanval van HCW startte goed, al direct scoorde HCW in de wedstrijd. Dat bleef eigenlijk de hele eerste helft zo door gaan. We waren aan elkaar gewaagd en liep gelijk op. Aan het einde van de eerste helft wist HCL/Groessen-Loo iets uit te lopen. Met een stand van 6-5  gingen we de rust in.

In de tweede helft ging het helaas slechter met HCW. Verdediging stond op sommige momenten goed, maar soms lieten we ze er gewoon langs gaan. In de aanval kregen we wel kansen om op doel te gooien, maar ze belande allemaal in de handen van de keeper, of er zat geen kracht achter. HCW wist dan ook maar 2x tot scoren te komen in de tweede helft. HCL/Groessen-Loo wel meerdere keren en kwam tot een eindstand van 12-7 in het voordeel van HCL/Groessen-Loo.

HCW C1-Jongens

Het wedstrijdverslag geschreven door Sven. Vol goede moed gingen we naar Ede. Maar toen we daar kwamen. Zagen we dat ze allemaal een kop groter waren. We begonnen de wedstrijd, ze waren ook veel beter.  Na de eerste helft stonden we met 17-4 achter. En in de tweede helft 32-6 achter.
Dus het was een slechte maar leuke wedstrijd.

HCW C1-Meisjes

Vandaag speelden we tegen Grol DC2. We speelden uit in Groenlo.
Met Loïs en Eloise extra uit de D (omdat er nogal wat blessures in het team zijn) begonnen we met goede zin aan de wedstrijd.
Al snel hadden we het 1e doelpunt te pakken, maar Grol ook. Met Pheadra op de cirkel konden we mooie bewegingen en wissels maken.
Met een stand van 2-9 in het voordeel van HCW gingen we de rust in.
We begonnen goed en zelfverzekerd aan de 2e helft. Met veel mooie bewegingen en wissels hadden de smaak te pakken en liepen we uit. Zo konden Loïs en Eloise ook vast oefenen voor een wedstrijd in de C. Iedereen heeft goed gespeeld. Loïs en Eloise bedankt voor jullie hulp vandaag.
We hebben deze wedstrijd gewonnen met 3-19 en nemen dus de punten mee naar Winterswijk.

HCW B1-Meisjes

De HCW dames B speelden tegen Grol DB1 in Groenlo. De wedstrijd werd helaas gespeeld zonder publiek, en dit was wel een beetje apart. De dames begonnen niet heel sterk en kwamen daardoor achter te staan. Maar ze kwamen daarna een beetje terug. De ruststand was 4-9 in het voordeel van Hcw. In de tweede helft waren de meiden een beetje wakker geworden en daardoor ging het beter dan in de 1e helft. De verdediging stond goed en Grol kwam er bijna niet doorheen waardoor ze in de tweede helft maar 1 keer scoorde. Hcw liep uit en de eindstand was 5-21. Met de punten op zak zijn de B dames terug naar Winterswijk gegaan.

HCW Dames 2

Zondag 11 oktober speelde HCW Dames 2 een uitwedstrijd tegen Minerva Dames 2 in Gaanderen. Nadat de twee eerdere wedstrijden van Dames 2 waren afgelast speelden ze hun eerste officiële wedstrijd van het seizoen met een deels onervaren team. In de eerste helft werd er goed gespeeld en dat resulteerde direct in een mooie voorsprong. Aan het eind van de eerste helft wist Minerva goed terug te komen waardoor de ruststand uiteindelijk 13-13 werd.
In de tweede helft werd HCW duidelijk onder druk gezet en door de constante dekking op Nicol werd het lastiger om het ritme in het spel te houden. HCW creëerde nog een paar mooie aanvallen waarbij 3 punten werden gescoord, maar Minerva wist de tweede helft beter te benutten waardoor de eindstand 26-16 de winst voor Minerva opleverde.

HCW Dames 1

Vandaag 11 oktober was de wedstrijd van dames 1 tegen Artemis dames 2. De dames van HCW begonnen best wel sterk en kwamen zo op een 3-0 voorsprong. Tessa had een paar mooie goals over de keeper. Daarna kwamen de dames van Artemis goed terug en ging het een beetje gelijk op. In de laatste helft van de eerste helft zakten de dames van HCW een beetje in waardoor we de rust in gingen met een stand 7-5 voor de dames van Artemis. In de tweede helft stonden beide teams in de verdediging sterk waardoor de twee minuten om de oren vlogen. De dames van HCW kwamen mooi terug en het heeft een tijdje 12-12 gestaan. Aan het einde van de tweede helft speelde zich dezelfde situatie als vorige week waar wederom een rode kaart voor gegeven had mogen worden. Uiteindelijk hebben de dames van HCW verloren met een eindstand van 15-13.

HCW Heren 1

Vandaag was de wedstrijd erica heren 1 tegen HCW heren 1. De wedstrijd begon een beetje vervelend omdat Bas uitviel met een blessure en de heren al snel met 3-0 achter stonden. Gelukkig ging het daarna wat beter en begon HCW met vlagen wat doelpunten te scoren. De ruststand was 12-9 in het voordeel van Erica. In de tweede helft gingen we volledig voor de winst maar stonden we na 10 minuten 17-11 achter. De rest van de wedstrijd ging het gelijk op. De eindstand was 26-19 in het voordeel van Erica en is het nu duimen dat het niet de laatste wedstrijd van het jaar voor de heren is.

Onze sponsoren: