HCW E-Jeugd

De tweede wedstrijd dit keer met het voltallige team en dus met 4 wissels op de bank starten we de wedstrijd tegen HV Angeren, dus dat wordt veel en snel doorwisselen. De tegenstander is nog jong en spelen met een extra speler in het veld. We starten de wedstrijd goed en weten al snel uit te lopen met een flinke voorsprong van 4-0. Omdat de tegenstander nog jong is, pakken we nog niet goed aan en weet HV Angeren te scoren. Elin speelt voor het eerst mee wat al erg goed gaat. In de aanval spelen we te snel waardoor we wat ballen verliezen. De tweede helft blijven we wel scoren, waarbij er opdracht komt van de coach om geen breaks meer te lopen, met al dat enthousiasme is dat soms lastig te onthouden. HCW wint de wedstrijd ook met 15-4 een mooie score.

HCW C-Jongens

Met frisse tegenzin begonnen we met de stand 0-0 tegen DFS Arnhem. Na twee aanvallen knalde Deflin een bal in het doel en daarna Job ook 2 keer, daarna knalde Marril er ook nog een in. En toen scoorde Stijn een goal vanaf de cirkel. Job scoorde nu al voor de derde keer en het was alweer 6-0, maar de tegenstander liet dit niet toe en maakte 6-1 ze hadden de smaak te pakken en scoorde 6-2 Stijn vond dit niet leuk en rende naar voren werd aangespeeld door Jur. Stijn schoot links onder en ging er rechtsonder in. De tegenstander schoot er een in net voor de rust 7-3.

Na de rust en een klein overleg moment begonnen we weer. Na een paar aanvallen en verdedigingen schoot Marril er weer een in. Job voor de vierde keer schoot hij er weer een in. Robin die ook een goal wou maken schoot recht op de handen van de keeper. De handen van de keeper bogen naar achter en Robin had een goal gemaakt. De tegenstander schoot er weer een in Job wou dit niet en schoot er weer twee in. De tegenstander die hun best deden om niet te verliezen schoot er weer een in. In de verdediging kwam nummer 14 hoog en wou op het goal schieten Sven (ik) wou blokken, maar ipv op de handen kwam de bal op de elleboog. Stijn vond dit niet kunnen en schoot er weer een in. De tegenstander vond dit helemaal niet kunnen en schoten er weer twee in. Eindstand 13-7.

HCW C-Meiden

De thuiswedstrijd tegen Minerva begon om 10:25, we moesten om 9:25 aanwezig zijn. Er waren wat punten die we van de coaches moesten verbeteren van de vorige wedstrijd. Zoals meer aanpakken in de verdediging en meer instarten in de aanval. In het begin was het heel moeilijk om doelpunten te maken aan beide kanten. Na een paar minuten begon Minerva tegendoelpunten te maken. Het verdedigen ging wel een stuk beter dan vorige keer. Met het aanvallen ging het ook wel een beetje beter dan vorige keer maar het moet nog een stuk beter. De cirkel werd soms ook best stevig vastgepakt maar helaas zag de scheidsrechter dat niet altijd. In het begin van de 2e helft hadden we onnodige tegendoelpunten. Maar we hadden ook een paar mooie aanvallen. We hebben uiteindelijk helaas met 9-17 verloren.

HCW Dames 2

Vandaag speelde dames 2 de tweede wedstrijd van het seizoen, thuis tegen HV Grol. We begonnen goed en stonden al snel 2-0 voor! Door mooi samenspel konden we dit vasthouden en gingen we de rust in met een 9-7 voorsprong.

Na de rust begon HCW even wat minder en kon Grol terugkomen in de wedstrijd met een 10-10 stand. Hierna herpakte HCW zich sterk en werden door een aantal mooie wissels in de aanval mooie doelpunten gescoord. De voorsprong werd ook niet meer weggegeven en HCW won de wedstrijd met 17-14!

Tessa, Indy, Romy, Jinte en Nikki bedankt voor het meespelen!

Onze sponsoren: