HCW E1-Jeugd

Zondagochtend vroeg 8 oktober, de eerste thuiswedstrijd voor het jonge E team. Met Grol al sportieve tegenstander beginnen we enthousiast de wedstrijd. Het is een snel spel, waarbij de meiden flink aan het rennen komen en aan beide kanten wordt gescoord. De sfeer is goed. In de tweede tien minuten wordt er na tips van de coach erg goed samengespeeld, zowel verdedigend als aanvallend werken ze hard. Grol loopt wel uit, maar we geven niet op, we weten nog mooi te scoren nadat de bal terugkomt van de lat. Hoe moe ze ook zijn, ze geven niet op. We verliezen de wedstrijd met 7-21, maar mogen trots zijn op ons spel.

HCW D1-Jeugd

Vandaag speelden we tegen HV Artemis D1 uit Doetinchem. Het waren erg goede en ervaren jongens en ze waren goed op elkaar ingespeeld. Daarom was de rust stand 0-15.
In de 14e minuut van de tweede helft scoorde Bart-Jan ons eerste en enige doelpunt. Wel hadden we nog een paar goede doelkansen, maar helaas niet meer doelpunten. De eindstand was 1-34 voor HV Artemis.

HCW B-Jongens

HCW HB1 speelde vandaag de wedstrijd tegen Minerva HC1. De wedstijd begon meteen spannend, we gingen gelijk op. Er werd fanatiek gespeeld en er werden ook veel gele kaarten uitgedeeld. De tegenstanders waren goed, maar HCW speelde ook erg goed. De tweede helft begon en HCW stond met maar een paar punten achter. De twee teams waren erg aan elkaar gewaagd en er werden veel doelpunten gemaakt. Minerva scoorde in de laatste paar secondes nog een goal en daarmee was de eindstand 17-17.

HCW B-Meiden

Vandaag speelden we om 10:40 de wedstrijd tegen HV OBW. We hadden er zin in, want Nikki (onze penalty-killer) deed ook weer mee. We zaten vanaf begin af aan lekker in de wedstrijd. Ook de verdediging stond super sterk. De ruststand was 13-6 in het voordeel van HCW. Ook in de tweede helft wisten we de voorsprong te behouden. OBW verloor balcontrole waardoor wij verder uitliepen. Uiteindelijk werd de eindstand 22-14 in het voordeel van HCW.

HCW Dames 2

Vandaag speelden de dames 2 van HCW tegen SC Klarenbeek. Een nieuwe tegenstander in de poule. De wedstrijd begon aan beide kanten goed en de teams waren aan elkaar gewaagd. HCW maakte een paar mooie uitgespeelde aanvallen en we gingen de rust in met een 6-7 achterstand.

De dames van HCW zaten lekker in de wedstrijd en speelden goed samen. Hierdoor bleef het lange tijd gelijk opgaan, maar kon richting het einde een gaatje geslagen worden door een goede verdediging en mooie aanvallen. Hierdoor heeft HCW gewonnen met een stand van 16-13! Na de wedstrijd ontvingen we nog een heel leuk presentje van de nieuwe sponsor Gaaf Bloembinder, heel erg bedankt!

HCW Dames 1

Na een mooie wedstrijd van HCW B-dames te hebben gezien was het de beurt aan HCW Dames 1 om de punten veilig te stellen. De eerste aanval werd beloond met een doelpunt. Verdedigend liep het goed maar het aanvallende spel van de tegenstander Havana was snel. Hierdoor moest er hard gewerkt worden in de verdediging. Dat lukte wel en soms ook niet waardoor er ook gescoord werd aan de kant van Havana, het liep aan beide kanten redelijk gelijk op. Ondanks door een aantal knappe reddingen aan de kant van HCW kon Havana toch een voorsprong opbouwen en werd de eerste helft afgesloten met een 6-9 achterstand.
Na een korte pauze werden de krachten weer gebundeld en zou de tweede helft gebruikt worden om doelpunten te maken en aanvallend de kansen goed te benutten. Dit leek in het begin te lukken maar gaandeweg werd het een wedstrijd tegen de dames zelf en kwamen de doelpunten niet en kansen werden niet goed benut. Aan de kant van Havana was er meer geluk en mede door een aantal 7 meters en mooi spel wisten zij de wedstrijd te winnen met een eindstand van 9-18. Werk aan de winkel voor de dames1 van HCW. Volgende wedstrijd weer nieuwe kansen.

HCW Heren 1

Op 8 oktober moest HCW spelen tegen Schalkhaar. De wedstrijd begon goed voor het thuisspelend team HCW, zij maakten het eerste doelpunt. Schalkhaar kon redelijk bijbenen en het ging gelijk op. Er zijn een paar gele kaarten geweest en aan het einde van de helft stond het 14-14. De tweede helft begon, Schalkhaar begon terug te komen en pakte de voorsprong. Verdedigend stond HCW niet heel best. Maar het HCW maakte een aantal goede aanvallen en stond weer voor. De eindstand was 28-26 voor HCW. Ze staan nu bovenaan in de poule.

Onze sponsoren: