HCW E1-Jeugd

Gisteren een dagje buiten bij de Julianatoren, flink nat geregend, maar wat een lol hebben we gehad. Vandaag mooi weer, dus gaan we een lange reis naar Lent maken voor een wedstrijd tegen HV Havana. Aangekomen moeten we nog even wachten tot een andere wedstrijd is afgelopen. Ook deze wedstrijd moeten we weer zonder wissel spelen. We maken een vliegende start en lopen uit tot 3-6, maar de concentratie gaat verloren en een sterke speler van de tegenstander weet ons op achterstand te zetten met 7-6 en zo gaan we de rust in.
Na wat tips van de coach voor aanval en verdediging komen we weer terug. We staan goed vrij en spelen goed samen. De tweede helft gaat het gelijk op tot de laatste paar minuten, de kids zijn moe en rennen met rode koppies het veld over. Maar het zijn harde strijders we weten voor te komen en dat geeft nieuwe kracht en scoren zo nog 2x en winnen de wedstrijd met een uitslag van 10-13. Wat ben ik trots als coach op dit clubje wat samen als de team de wedstrijd aan gaat al lijkt het moeilijk.

HCW D1-Jeugd

De wedstrijd tegen HV Grol begon om 11:10, maar de spelers moesten om 10:15 al aanwezig zijn. Maar omdat de nieuwe wintertijd werd ingezet, had iedereen langer de tijd om uit te rusten van het uitje naar Hellendoorn de dag ervoor. Maar laten we zeggen met zelfs dat, dat de spelers niet bepaald “fit” waren. Het aanvallen in de eerste helft ging al niet heel goed, maar de tweede helft ging het al helemaal niet echt goed. De spelers van HCW waren niet op aan het letten en voor ze het wisten zaten er 8 ballen in het goal. Het team mistte de spelers: Teun en Eloïse, de verdediging, was helemaal door de war, er zaten 5 mensen op 1 speler van het andere team en er waren 3 van de anderen van ons team vol in de verdediging. Alhoewel zelfs zij niet heel goed speelden, ikzelf, Yoeri, speelde ook niet echt goed, en ik zelf dacht: het ligt niet aan één persoon, maar het hele team. Iedereen van het team was, laten we zeggen “gedesoriënteerd” op een gegeven moment, en toen ging het helemaal mis. Hidde had last van zijn knie, Twan ging door zijn enkel voor het goal, waarna een vrije bal kwam en er werd niet goed naar de bal gekeken door mij, en een paar anderen. Er waren door ons team (HCW) 6 goals gemaakt in totaal, en door het andere team (HV Grol) 19. Niet echt helemaal zoals het hoort, maar iedereen gaf na de wedstrijd ook toe, dat niemand écht goed gespeeld had. Sommigen hadden een mooie bal gescoord, of sommigen hadden op een mooie manier de bal juist tegengehouden, maar niemand van het team was er echt bij. Alhoewel het andere team, juist wel heel erg goed in vorm waren en zelfs dus die 19 goals maken. Maar er waren er echt 13 van, die er écht niet in hadden hoeven zijn. Wij hopen allemaal dat deze fouten niet nog een keer hoeven gebeuren, en daar zouden wij ons best voor doen.
Dit was mijn verslag, Yoeri ten Brinke

HCW C1-Jongens

De wedstrijd tegen HV Artemis begon meteen 0-1, 0-2, 1-2, 1-3, 2-3. Daarna probeerde HCW het bij te houden maar het ging moeilijk, 2-4. Daarna paar minuten later, 2-8 & 3-8. Het voordeel van de tegenstanders was dat ze 10 wissels hadden, dus ze werden niet echt moe. Later was het weer 3-12, 4-12, 4-13, 4-14. Toen kwam de rust daarna ging de trainer van HCW praten over hoe ze het moesten doen, maar de spelers deden het zelfde als in de eerste helft, niet instarten, te veel bal verlies en vast op de voeten staan. Daarna gingen de tegen goals heel hard en ineens was het 5-20, 6-20, 7-23 en toen was de wedstrijd voorbij met de eindstand 7-27.

HCW B1-Meisjes

HCW dB1 – Angeren: Er is een leuke wedstrijd gespeeld. De eerste helft verliep wel prima. Begin van de tweede helft iets minder, maar het was mooi afgemaakt met een eindstand van 16-8.

HCW Dames 1

De dames 1 van HCW speelde vandaag tegen Reflex. Na een moeizame start kwamen de dames van HCW door snel spel voor te staan.
De stand met de pauze was 10-4 in het voordeel van HCW.
De aanvallen van HCW hadden niet veel druk maar door een goed samenspel vielen er een paar goede doelpunten.
HCW pakte reflex goed aan waardoor ze nog maar 4 doelpunten erbij konden maken.
De dames hebben de punten gepakt met een eindstand van 20-8.

HCW Heren 1

De HCW Heren 1 speelde vandaag een thuis wedstrijd tegen Duiven. Helaas (nog) geen verslag ingeleverd. Ze hebben de wedstrijd verloren met 20-23.

Onze sponsoren: