HCW E-Jeugd

Met een extra slaap uurtje toch nog vroeg vertrekken, om 7:50 vertrekken we richting Wichmond waar de jeugd tegen Quintus mag spelen. De zaal is nog erg koud en de coach warmt zich nog even op aan een kopje koffie aangeboden door één van de ouders die moesten rijden. De zaal is een uitwijk zaal en er is geen lat aanwezig, met een stuk touw wordt het doel alsnog iets lager gemaakt. Met Thijn in het goal starten we de wedstrijd, na afgelopen keren zo makkelijk gewonnen te hebben, heeft de coach al aangegeven dat als het te makkelijk wordt er opdracht handbal gespeeld gaat worden. Maar dat zit er deze wedstrijd niet in, ook hier zitten jongens in die gehaaid zijn op de bal en voor we het weten staan we al een paar doelpunten achter. De jeugd moet duidelijk even omschakelen naar een tegenstander die ons makkelijker weet te passeren en de ballen er moeiteloos tussen uit wipt. Met een 7-1 gaan we de rust in, de tweede helft gaat Desmond keepen. In de tweede helft gaan we geleidelijk aan beter spelen, we gaan sneller over spelen waardoor er ruimte ontstaat om op goal te gooien en ook in de verdediging gaan we beter aanpakken. We verliezen met 11-2, maar het was een goede leerzame wedstrijd.

HCW C-Jongens

Zondagochtend om 8.10 vertrokken we naar Duiven. Duiven had alles nog verloren, dus dit gaf potentie tot winnen. We moesten in het begin van de wedstrijd er nog wel inkomen en hierdoor kregen we een strafworptegen, deze werd heel mooi tegen gehouden door Jur. Onze verdediging liet vlak voor rust nog een paar gaten vallen waardoor de tegenstander met een paar boogballetjes gelijk wisten te maken. Toen de eerste helft was afgelopen stond het 5-5.
De coaches schudden ons wat wakker en daardoor herpakten we in het begin van de tweede helft goed terug. Er vielen snel mooie doelpunten in ons voordeel. Uiteindelijk hebben we gewonnen met 13-18. Het was een leuke wedstrijd en de winst nemen we mee naar huis

HCW C-Meiden

Vandaag gingen we op weg naar Gendt om tegen Angeren te spelen. Toen we aankwamen moesten we een kleedkamer vinden uiteindelijk zaten we in een Heren kleedkamer. Toen we begonnen waren met de wedstrijd ging het in de eerste helft erg gelijk op met de punten maar na een tijdje begon Angeren meer punten te maken. Na de eerste helft stond het 11-6 voor Angeren. Onze verdediging en aanval zwakte in de 2e helft een beetje af daarom werd de eindstand 22-9 in het voordeel van Angeren. 🤾🏼‍♀️

HCW B-Meiden

HCW B- meiden speelde vandaag tegen HV Pacelli. De eerste helft gingen de teams gelijk op. Door blessures deden Lieke, Lois en Fenne mee uit de C- meiden. Eindstand eerste helft was 5-7 in het voordeel van HCW. Start tweede helft ging HCW goed van start. Ook Pacelli had mooie kansen maar die werden vaak tegengehouden door onze keeper. Er is hard gewerkt in deze wedstrijd. De laatste paar minuten kreeg Pacelli toch de overhand en ze wisten nog te scoren. Eindstand is 13-10 in het voordeel van Pacelli.

HCW Dames 2

Vandaag reisde dames 2 af naar Quintus. We begonnen al niet met veel moet, omdat we weinig speelsters hadden. Kelly die normaal in het doel staat speelde nu de hele wedstrijd in het veld, en lena die eigenlijk onze coach is speelde nu een paar minuten mee zodat we op adem konden komen. Ondanks dat hebben we een sportieve wedstrijd gespeeld, maar helaas wel dik verloren met 25-8. Op naar volgende week!

HCW Dames 1

Dames 1 mocht op deze prachtige warme zondag naar Zieuwent toe. We moesten even op gang komen voordat er gescoord werd. De keeper van de tegenstanders werd goed ingeschoten. Maar ze gingen er in en stonden eind van de eerste helft met 8- 6 achter. De tweede helft zat de verdediging beter dicht en was het tot de laatste minuut spannend met een eindstand van 14-12 Ondanks het verlies hebben we goed gespeeld, we worden elke week beter!

Onze sponsoren: