HCW E1-Jeugd

De wekker gaat vroeg, want er moet vroeg vertrokken worden om kwart voor acht om 9 uur in Duiven te spelen tegen HCL. Ondanks dat het nog vroeg is zit de sfeer bij de meiden er goed in. Het is een gezellige boel in de auto en beginnen enthousiast aan de warming up. De tegenstander heeft een groot team met flink wat wissels, waar HCW E het nog steeds zonder moet doen. In de eerste 10 minuten is het nog even zoeken en weet HCL met snel spel HCW te overvallen en lopen uit. Na tips van de coach staan ze beter, weten beter naar voren te komen, maar echt op doel schieten is nog spannend met een verdediger voor je. Met mooie reddingen van zowel Caro als Felicia uit de goal houden we de moet erin. De jonge HCWertjes helpen en elkaar en moedigen positief aan. In de derde 10 minuten weet Eline een doelpunt te maken. HCW schiet nog een aantal keer mooi op doel, maar de bal wil er niet in. HCL is letterlijk als figuurlijk een maatje te groot en wint de wedstrijd met 16-1 van HCW. Iedere keer gaat het steeds wat beter!

HCW D1-Jeugd

Vandaag mochten de D weer onderweg naar Doetinchem om hier hun 3de wedstrijd van het seizoen te spelen. Na 2 verloren potten hebben we hard getraind de afgelopen 2 weken om vandaag te gaan knallen.
Toen de wedstrijd begon stond het een tijdje 0-0. Ons verdediging stond als een huis, uiteindelijk scoorde we de 0-1 in ons voordeel. We bleven doorgaan en verdediging ging heel goed, alleen op aanval lieten we het een beetje liggen.., maar toch hebben we ons ons eerste 2 punten binnen gehaald, want we hebben gewonnen met 1-5! We hebben geknald, maar we gaan nu weer veel oefenen in de trainingen en volgende week weer knallen bij de thuiswedstrijd.

HCW B-Meiden

Waar de meiden twee weken geleden al lekker in de wedstrijd zaten, bleek vandaag het tegenovergestelde waar. Ze hadden heel veel bal verlies en het leek alsof iedereen stond te slapen. Naar de peptalk in de rust heeft hcw er in de tweede helft nog wat van proberen te maken. Helaas was de achterstand al niet meer in te halen.

HCW Dames 2

Zaterdagavond 22 oktober gingen de dames van hcw richting Lichtenvoorde. Daar speelden ze een wedstrijd tegen de dames van erix. De dames van hcw begonnen in de eerste helft sterk. Ze stonden goed te verdedigen en erix kwam er niet door. In de aanval hadden de dames wat balverlies waardoor er wat kansen verloren zijn gegaan. Ondanks dat was de ruststand 3-8 in het voordeel van hcw. De tweede helft begon wat moeizamer waardoor erix terug kon komen. In de laatste paar minuten van de wedstrijd stond hcw achter waardoor het een spannend eind werd. Uiteindelijk kon hcw nog een beetje terugkomen waardoor de eindstand van de wedstrijd 14-14 was. Hcw heeft toch een puntje mee naar huis kunnen nemen!

HCW Dames 1

Vandaag mochten de dames 1 spelen tegen de kampioen van vorig seizoen: HCL Loo in Duiven.
Voor de wedstrijd wisten we dat het een moeilijke wedstrijd zou worden, maar na een goede voorbespreking gingen we er met goede moed in en dat was de eerste 10 minuten van de 1ste helft ook te zien. Uiteindelijk door slordigheidsfouten zoals veel balverlies en slecht afronden op doel gingen we de rust in met: 5-13 in voordeel van HCL Loo. In de rust kregen we een peptalk over dat we meer rust moesten bewaren in de aanval. We begonnen de 2de helft met weer nieuwe moed. Helaas was het vandaag niet ons dag en hebben we de pot afgesloten met 8-22 in voordeel van HCL Loo.
We gaan weer volop trainen en volgende week knallen bij ons thuiswedstrijd.

HCW Heren 1

De HCW Heren speelde afgelopen zaterdag een uitwedstrijd tegen HV Erix. Helaas geen verslag ingeleverd. Eindstand: 25-18 in het voordeel van HV Erix.

Onze sponsoren: