HCW E1-Jeugd

Op een vroege herfstige zondagmorgen vertrekt de E-jeugd naar Zevenaar. Na elkaar begroet te hebben, start de wedstrijd fanatiek. OBW E1 duidelijk een jaartje ouder en verder met het handbal weer met snel spel en goed onderscheppen de jonge HCWertjes om de tuin te leiden en lopen uit op een voorsprong. De tegenstander heeft het door en we passen het spel aan zodat HCW weer kansen krijgen. En dat doen ze, volgens opdracht van de coach proberen ze meer op goal te schieten en elkaar aan te spelen. Ze scoren nog nooit zo vaak en de coach is trots op de vooruitgang die ze hebben gemaakt sinds de start van het seizoen. Goed gedaan meiden!!!

HCW D1-Jeugd

Zondag 5 November hadden we een wedstrijd in Hengelo. De wedstrijd begon om 10.40. Maar de scheids had er zin in dus we begonnen 5 minuten eerder. De eerste paar minuten konden we best goed volhouden. Maar omdat we zelf niet scherp speelde en te weinig actie maken konden de tegenstanders op de breek makkelijk scoren. We hadden tijdens de wedstrijd blessures dus was er op een gegeven moment maar 1 wissel. En toen de bal bij de tegenstanders op de voet kwam werd er niet af gevloten. Al met al zat het ons niet mee. De eindstand was 34:6 voor de tegenstanders. Doeg.

HCW B-Meiden

Voor het eerst een keer een wedstrijd op zaterdagavond, helaas wel maar met 6 spelers. We speelden 6 tegen 6, dus dat betekende dat we geen wissels hadden. We begonnen de wedstrijd goed, het ging gelijk op. In de rust stond het 8-8. We werden vermoeider en konden niet wisselen. De laatste paar minuten waren spannend, maar uiteindelijk heeft grol gewonnen met 13-11.

HCW Dames 2

Vandaag was de wedstrijd tegen Havana DS 2 in Lent.
Vol goede moed begonnen we de wedstijd.
De eerste helft ging gelijk op. We waren aan elkaar gewaagd.
Ruststand was 9-8 in het voordeel van Havana.
In de rust sprak de coach ons toe dat we niet tegen ons zelf moesten handballen en ons eigen spel moesten spelen.
Het begin van de tweede helft ging goed, we kwamen met 12-14 voor te staan.
Helaas hebben we de laatste 10 minuten door onnodig balverlies, onze voorsprong verloren.
En heeft havana met 15-14 gewonnen.

HCW Dames 1

Zondag 5 november stond er weer een nieuwe wedstrijd op het programma voor HCW Dames 1 tegen OBW 2 in Zevenaar.
We begonnen met een goede verdediging wat maakte dat de tussenstand 8-5 was in het voordeel van OBW 2. Met deze tussenstand is nog alles mogelijk en hebben we ons herpakt. De eindstand is 16-14 in het voordeel van OBW 2.

Onze sponsoren: