HCW D1-Jeugd

De HCW D-Jeugd speelde vandaag thuis tegen HV Reehorst. We moesten tegen Reehorst . In de eerste helft ging het goed maar de verdediging
Ging slecht vind ik. We moesten meer aanpakken in de aanval moesten meer uit elkaar staan.
Toen we klaar waren met de eerste helft. Stond het 6-7. Na de bespreking gingen we verder met de wedstrijd.
De verdediging ging iets beter. Het ging heen en weer hun een punt wij een punt. Bij ons was er een beetje ontevredenheid over het spel.
Toen de toeter ging hadden 11-13 verloren.

HCW B-Jongens

Met frisse tegenzin begon HCW de wedstrijd tegen Quintus. De eerste 3 doelpunten waren voor HCW. Wedstrijd begon goed met de rust stont het 9-8 voor HCW. Maar in de 2de helft ging het minder goed en eindigde met de stand 15-21 voor Quintus, maar over het algemeen was het een goede wedstrijd.

HCW Dames 2

Dames 2 van HCW mocht vandaag een wedstrijd spelen tegen de dames uit Nijmegen, HAS-Tu DS 3. De stemming van de Wenterse dames was goed; iedereen leek er zin in te hebben vandaag. Toen na de warming up het startsignaal klonk stonden de dames van HCW dan ook direct op scherp. Er werden meteen mooie aanvallen opgezet en beloond met een aantal doelpunten. De verdediging stond ook goed; in de eerste helft scoorden de dames uit Nijmegen 3 x. De dames van HCW gingen na een monstergoal van Jente de rust in met 7 doelpunten. Het was duidelijk; deze wedstrijd zouden de 2 punten thuis blijven.
Toen de tweede helft begon bleek dan ook niets minder waar; de dames van HCW kwamen nog meer op stoom. Na wederom een aantal mooi opgezette aanvallen, afgemaakt met fraaie doelpunten, een verdediging als een huis en een goede sfeer, was er een welverdiende uitslag zichtbaar op het scorebord: 19-10 voor de dames van HCW!

HCW Dames 1

Vandaag speelde dames 1 van HCW tegen Reehorst dames 1. We begonnen vol goeie moed. We liepen in de 1e helft gelijk op. De tussenstand was dan ook 4-7 in het voordeel van Reehorst. In de tweede helft waren de dames van hcw slordig en maakten de kansen niet af. Hierdoor liep Reehorst uit. In de laatste 5 minuten begon hcw wat beter te spelen. Helaas was dit te laat en hebben de dames verloren met een stand van 10-18. Helaas! Volgende week weer nieuwe kansen!

HCW Heren 1

Zondagmiddag 29 oktober, op deze druilerige zondag met slecht weer opkomst spelen de heren thuis tegen Quintus HS2. We starten de wedstrijd goed en HCW weet vanuit de opbouw met een strakke bal in de kruising mooi te scoren. Helaas weten we die speelwijze niet vast te houden en weet Quintus in te lopen met een tussenstand van 8-6.
In de tweede helft weet HCW de verdediging niet dicht te houden, zijn te laat wat resulteert in een penalty of krijgt de hoek vrij schot. In de aanval weten we de punten ook niet te maken. Het team raakt gefrustreerd en komen zelfs met maar 4 man te staan, toch weten ze met ondertal in een break de laatste goal te maken. Voor de winst hoeft het niet meer. Quintus wint de wedstrijd met 13-18.

Onze sponsoren: