HCW E1-Jeugd

Vroeg opstaan. De meeste kinderen zijn al wel wakker, maar om 9 uur ook helemaal klaar te zijn voor vertrek is wat anders. Maar iedereen is op tijd en heeft zin in de wedstrijd. Vandaag met één minder, dus Caro uit de F springt bij. Gelukkig geen lange rit, met iets meer dan een kwartier zijn we in Ruurlo. De tegenstander, mix van klein en groot. De eerste helft start en komen op 2-0 achterstand, werk aan de winkel dus. Joaquim weet ons op een gelijkspel te brengen, de hele wedstrijd schommelt het om elkaar heen, soms pakken we niet goed aan, soms wel, Milou pakt ze goed aan en laat er niks langs. In de aanval weet Jelle goed door te breken en meerdere keren te scoren, maar ook Senna en Caro helpen goed mee, we lopen goed vrij en onderscheppen ballen in de verdediging. De hele wedstrijd zonder wissel wordt er geknokt en weet Jolijn flink wat ballen te stoppen als keeper. Wat werken jullie allemaal hard en houden jullie het de hele wedstrijd goed vol. Toppers zijn jullie❤️

HCW C1-Jongens

De HCW C1-jongens speelde vandaag een thuis wedstrijd tegen DFS Arnhem. Helaas (nog) geen verslag ingeleverd. Ze hebben de wedstrijd verloren met 9-24.

HCW Dames 2

Deze zondag moesten de dames 2 handballen tegen Grol. De wedstrijd begon goed en ging voor beide teams gelijk op. Er werden een paar mooie goals gemaakt! Helaas vielen de goals daarna niet meer zo makkelijk en ging het bij Grol beter lopen. Hierdoor gingen we de rust in met een stand van 4-9.

Na rust werd gelijk goed gestart en gescoord, maar helaas konden de dames de achterstand niet meer ombuigen en werd er door Grol veel gescoord. Hierdoor eindigde de wedstrijd in 6-22.

HCW Dames 1

Zondag 14 november ging dames 1 de strijd voor de winst aan tegen Grol. Een jong team dat de week ervoor punten had gepakt van de nummer 1, OBW. Vanaf het eerste moment stonden we dus op scherp, dit zou een pittige wedstrijd gaan worden..
Helaas zonder publiek door de aangescherpte maatregelen, floten de twee scheidsrechters om 12.10 uur de wedstrijd aan. De eerste minuten gingen aan beide kanten vrij moeizaam en na 8 minuten stond het nog maar 1-1. De teams waren in ieder geval aan elkaar gewaagd. Gelukkig kwam niet snel daarna een keerpunt en vlogen de ballen er in. Bij rust stond het 7-4 voor HCW.

Met veel goede moed begonnen we aan de tweede helft. En dat was te zien. Er was snelheid, er werden mooie wissels ingezet en we konden er elkaar goed vinden. En niet te vergeten: Cindy keepte de sterren van de hemel! Bij de tegenstanders begon de frustratie toe te nemen. De verdediging van HCW stond sterk en ze kwamen er niet doorheen. Het spel werd daardoor steeds gemener, waardoor de gele kaarten en twee minuten bij Grol om de oren vlogen. Gelukkig bleef HCW eigen spel spelen en werd de voorsprong steeds groter. Na 60 minuten spelen was de stand 20-8 en bleven de welverdiende punten in Winterswijk!

HCW Heren 1

Het was een koude zondagmiddag we speelden om 13.20 . Het was na 7 minuten met een 3-0 achterstand.
De heren kwamen daarna opgang en kwamen met de 1ste helft op een 8-11 Achterstand door een paar break outs.
Tegen de 2de helft kwamen we beter opgang we hadden een 2 doelpunten verschil maar helaas niet dichterbij kunnen komen.
Rutger had verder ook nog een mooie actie.
Hij ging voor de break maar wist niet of die het doelpunt wel mocht maken door een fluit fout van de scheids uiteindelijk besloot hij een poging te doen het was 1 op 1 op de keeper maar helaas maakte hij hem niet af.
Uiteindelijk werd het 20-27 voor Udi.

Onze sponsoren: