HCW E-Jeugd

De wekker gaat vroeg en het is koud buiten, het duurt ook even voordat de coach de ruiten van de auto open gekrabd heeft. We spelen vandaag tegen Simon Artemis uit Doetinchem. We hebben veel publiek op de tribune en een aantal nieuwe kinderen die op proeftraining zijn komen ons ook aanmoedigen vanaf de bank. Het is een gezellig boel, waar de coach nog wat sloom is, wegens nog onduidelijke redenen. Alsof hij een pinguïn van zuidpool is schuifelt hij rond het veld. Het fluit signaal klinkt en we starten goed, beide teams zijn aan elkaar gewaagd en het gaat gelijk op. We spelen goed samen en pakken aan in de verdediging. Voor het in de aanval spelen we vandaag goed samen en weten we elkaar te vinden wat er voor zorgt dat we de rust in gaan met 9-5 voorsprong. Begin tweede helft lopen we nog verder uit en de coach moedigt ze goed aan. Even verslappen we waardoor de tegenstander dichterbij komt, maar de voorsprong is al te
groot en we winnen de wedstrijd met 15-10. Jongens / meisjes wat hebben jullie goed samen gespeeld vandaag.

HCW C-Jongens

HCW speelde vandaag tegen Artemis en won deze wedstrijd met 29 – 3.

Daardoor ging Artemis van de éérste plek naar de derde, ze hadden ook geen wissels want een deel van hun team deed mee met de B, waardoor het al een stuk lastiger voor ze werd.

HCW had wel een hoop gescoord, zoals je met de uitslag kon zien, op een gegeven moment deden ze er ook 1 speler uit om het even/gelijk te maken met Artemis, anders zou dat wel behoorlijk sneu zijn, dus vanaf toen speelden we beide met 5 spelers, alleen wij hadden veel meer wissels natuurlijk. En volgens mij hadden zij ook een hoop invallers uit de D, wat het nog oneerlijker maakte, maar 29 – 3 is alsnog wel behoorlijk veel. Wel handig voor HCW want nu staat alleen Achilles nog voor ze, waarvan HCW de week hiervoor 32 – 15 van verloren heeft, maar Achilles had verloren van Artemis, dus waarschijnlijk waren die B-spelers die meededen met het andere team behoorlijk goed. Of Artemis speelde gewoon slecht, maar hoe je het ook zegt heeft HCW 29 keer gescoord en Artemis 3 keer wat het doelsaldo van HCW 26 punten extra geeft, wat hard nodig is want het enige verschil tussen Achilles (nr 1) en HCW (nr 2) is het doelsaldo wat nu voor achilles 97+ is en voor HCW 44+.

HCW C-Meiden

We begonnen de wedstrijd om 14:10 in Zevenaar. We begonnen goed, we stapten goed uit in de verdediging. Sommige ballen werden niet goed aangespeeld of niet goed gevangen. De tegenstander kon de bal dan onderscheppen. In de rust stond het 8-8. In de 2e helft werden we wat vermoeider. En uiteindelijk werd het 21-17 in het voordeel van OBW. Bedankt Jet voor het meespelen en Wendy voor het coachen!

HCW B-Meiden

De HCW B-Meiden speelde tegen OBW. Het was prut op alle fronten. Volgende keer beter. Ruststand: 15-8, eindstand 25-9 in het voordeel van OBW.

HCW Dames 2

Vandaag de wedstrijd tegen Havana een van de koplopers in onze klasse. De eerste helft zijn we aan het aftasten wie op welke plek staat aangezien we redelijk weinig eigen speelsters hebben en dus aanvulling hebben van de b-meiden en een aantal van dames 1.

Havana opent de score en we kunnen de eerste 15 min. nog gelijk op gaan , daarna loopt Havana uit tot een ruststand van 7-11. Na de rust moeten we het zonder de b-meiden doen, omdat zij nog een uitwedstrijd in Duiven hebben. Wij konden nog mee tot 11-16 en daarna was het gedaan met het scoren voor ons en de einduitslag is 11-21 geworden.

HCW Dames 1

Vandaag mochten wij een wedstrijd spelen tegen Udi D1. Aan het begin kregen we al snel een paar ballen om de oren en stonden we met 3-0 achter daarna kwamen we weer terug tot 4-2. De rust stand was 12-5 in het voordeel van Udi. We stonden in het begin van de 2e helft goed en kwamen terug tot 16-11 hierna liep udi weer uit. En nam bij ons de vermoeidheid toe om dat meerdere speelsters er al een wedstrijd op hadden zitten. De eindstand is 25-11 geworden.

Luna, Cozja en Chantal bedankt voor het meedoen!!

HCW Heren 2

De HCW Heren 2 speelde een wedstrijd tegen Erix. Helaas (nog) geen verslag. Eindstand: 17-26 in het voordeel van Erix.

HCW Heren 1

De HCW Heren 1 speelde een wedstrijd tegen AHV Achilles. Helaas (nog) geen verslag. Eindstand: 18-24 in het voordeel van AHV Achilles.

Onze sponsoren: