HCW E-Jeugd

Met een aantal zieken thuis op de bank vertrekken we met twee auto’s richting Huissen. De kinderen zijn bijna blij, want nu hebben we maar 2 wissels en is er meer speeltijd. In de auto is het al een dolle bedoeling en eenmaal omgekleed kunnen ze niet wachten om te beginnen. We starten goed komen al snel op een voorsprong van 0-4. We weten de bal goed te onderscheppen en houden de verdediging goed dicht. De coach stuurt aan om meer samen spelen zodat iedereen kans krijgt om op doel te schieten en dat doen we ook. We gaan dan ook met een mooie stand de 2e helft in. We spelen goed samen, maar Huissen heeft ons door en staat goed te verdedigen en tikt de bal uit de handen en weet iets in te lopen, maar Desmond staat te keepen als Rudy van het eerste en laat weinig door. Eline speelt haar tweede wedstrijd goed en schiet ook een paar keer op goal maar krijgt ze er niet in. De kleine muiters van HCW laat Huissen een poepie ruiken en wint in stijl met een eindstand van 5-13. Mooi gespeeld jongens en meiden.

HCW C-Jongens

Vandaag moesten we naar Arnhem tegen DFS Arnhem. Vol goede moed begonnen we aan de wedstrijd.
Met de rust stonden we 9-7 achter. In de rust hebben we een peptalk gehad, dat we meer moesten aanpakken. Helaas hebben we de wedstrijd met 18-15 verloren.

HCW C-Meiden

De wedstrijd van de C-meiden begon om 11.50 in Huissen. Omdat er meerdere spelers in ons team last hadden van blessures kregen we hulp van een paar speler van de B. We moesten tegen de koploper spelen, dus we wisten dat het lastig ging worden.

Ondanks dat onze verdediging sterk stond, merkte we al snel dat de tegenstander sterker was. We gaven niet op, we bleven strijden voor een goeie eindstand.

De tweede helft waren er grote veranderingen, de tegenstander was heel sterk maar onze aanval was de tweede helft veel beter. Door onze motivatie tot het einde van de wedstrijd vast te houden zodat we er nog wat moois van konden maken werd onze tegenstander helemaal gek van ons. Ondanks een paar overtredingen die niet goed werden afgefloten bleven we vechten. Uiteindelijk hebben we er een mooie wedstrijd van gemaakt. De vechtlust bij de wedstrijd is een goede basis voor de volgende wedstrijd.

HCW B-Meiden

24/11 speelden wij tegen HV Erix.
We begonnen de wedstrijd met volle moed. We stonden in verdediging sterk waardoor de tegenstander niet veel doelpunten konden maken. Ruststand was 10-5 voordeel voor HCW. In de tweede helft hadden we iemand geblesseerd dus moesten we zonder wissels spelen. In de aanval waren we daardoor in ondertal, maar we lieten ons niet uit het veld slaan. Het was een goede wedstrijd. Eindstand was 15-11 in het voordeel van HCW.

HCW Dames 2

Vandaag de returnwedstrijd tegen Pacelli in Zieuwent. Thuis hadden we met 14-16 verloren. We zijn goed gemotiveerd begonnen aan de wedstrijd en de eerste helft ging gelijk op. De verdediging stond goed en in de aanval was er genoeg ruimte om te scoren. Met de rust is het 7-11 in het voordeel van HCW.

De 2e helft loopt als een trein, zowel in de aanval als in de verdediging. Er word snel gespeeld er is veel ruimte voor de opbouwers door goed werk van zowel de cirkel als hoekspeelsters. Dus de doelpuntentrein loopt uit naar een eindstand van 15-23 in het voordeel van HCW. Dames jullie hebben een topwedstrijd gespeeld.

HCW Dames Mid-week

De HCW Dames Mid-week speelde donderdagavond tegen Artemis. Helaas (nog) geen verslag ingeleverd. Eindstand: 8-19 in het voordeel van Artemis.

HCW Heren 1

Het was een zakelijke zaterdags zonsondergang, en de heren van HCW speelden een wedstrijd uit tegen UGHV. De heren waren goed gemotiveerd en na hun werkzaamheden overdag waren de heren klaar om de strijd aan te gaan. Na een motiverende speech van de coach (Henk Bloemendaal) waren de heren klaar om ten strijden te gaan. De heren waren in de eerste helft niet helemaal wakker. Het ging wel tegen elkaar op maar er moesten veel krachten verspild worden. Op een gegeven moment waren de krachten op een liep UGHV een beetje uit. De ruststand was 13-9 in het voordeel van UGHV. Na een preek van de aanvoerder en tactische aanwijzingen van de coach, gingen de heren, met goeie moed, de tweede helft in. In de tweede helft was dit goed te zien want de heren waren een stuk gretiger. Dit was al snel te zien aan de stand want de heren liepen al snel in. Na enkele minuten was de afstand nog maar enkele punten. De spanning was om te snijden. In de laatste minuten was de spanning om te snijden. Het hele team deed er alles aan om de wedstrijd te winnen. Het was helaas niet genoeg, want de heren verloren met 21-20. Het positieve was wel dat de heren goed spel hadden geleverd in de tweede helft. Het meeste positieve was wel dat de heren de tweede helft hadden gewonnen. Om het verdriet weg te drinken gingen de heren bij het altijd gezellige en schone (😭)Wunderbar langs om dit geweldige verslag tot stand te brengen en aan de teamgeest te werken. Dit verslag wordt mede mogelijk gemaakt door houthandel Nijweide en Hewigo

Onze sponsoren: