HCW E1-Jeugd

Vandaag zou de eerste wedstrijd worden met een wissel, maar helaas was Felicia ziek en moesten we het toch weer zonder doen. Veel beterschap Felicia!
De tegenstander een compleet jongensteam. Het snelle spel van de jongens verrast de meiden ook en in de eerste 10 minuten vliegen de ballen bij Caro in het goal om de oren. Toch weten we ook een puntje te pakken, in de aanval is ruimte, maar de ballen willen er maar niet in. De coach praat de meiden moed bij, en dapper strijden ze door en spelen hun eigen spel goed, maar de jongens zijn te sterk voor de meiden. In de derde 10 minuten weten we nog een paar keer te scoren, waarna de jongens beter gaan verdedigen en we weinig kans krijgen. De eindstand was dik in het voordeel voor Artemis.

HCW D1-Jeugd

Hierbij een verslag van de wedstrijd van 26 november.
De wedstrijd begon redelijk gelijk met de tegenstander, door wat foutjes in de passing werd dat afgestraft door de tegenstander. Elke aanval van hun is ook een doelpunt. Ondertussen is de tussenstand 2-9 met nog een paar minuten te gaan. Eindfase was wat rommelig.
Eerste helft is voorbij.
Begin tweede helft toch hele mooie uitgespeelde aanvallen gezien. De verdediging mag wat strakker. Nu heeft Hcw even de smaak te pakken snelle aanvallen met wat doelpunten. Stand is nu 5-14. Het gaat over en weer. Het verschil is al in de eerste helft gemaakt dat is jammer. Tussenstand 8-18 . De keepers van beide partijen hebben mooie reddingen. De omschakeling van aanval naar verdediging kost hcw veel punten. De eindstand van vandaag is 9-22 voor de tegenstander uit Huissen

HCW B-Jongens

Vandaag moesten de b-jongens tegen duiven. De eerste helft ging het gelijk op. De rust stand was 10-9 in het voordeel van HCW. De tweede helft hebben we veel laten liggen in de aanval. We hebben 2 keer 2 minuten gekregen. Daardoor liep Duiven een heel stuk uit. Er waren wel een aantal hele mooie doelpunten gemaakt maar de eindstand was 17-25 in het voordeel van Duiven.

HCW Dames 2

Na een leuk feestje de avond ervoor, begonnen wij enthousiast aan de wedstrijd. In het begin liep het erg gelijk op. Vlak voor de rust begonnen wij vooruit te lopen. Dit zorgde voor een ruststand van 8-6.
Na de rust gingen wij vol moed verder. Hierdoor kon Duiven oms niet meer inhalen. We liepe nog iets verder uit op Duiven. Aan het einde van de wedstrijd wouden wij het nog wel even spannend maken, vandaar dat de eindstand 16-12 is geworden.

HCW Dames 1

De dames van hcw hadden het super toffe en gezellige Letter feestje amper achter de rug of ze moesten al aantreden voor hun wedstrijd tegen Angeren. Door een aantal blessures in beide teams hebben dames 1 en 2 elkaar goed ondersteunt, sommige hebben met een klein katertje 2 wedstrijden gespeeld.
Het begin van de wedstrijd liep wat moeizaam. Het duurde even voordat het doel werd gevonden. Het was wat slordig in de aanval, maar de verdediging zat redelijk dicht. Tijdens de wedstrijd liepen er twee een blessure op waardoor Bianca, die op de bank zat te herstellen van een blessure, toch ging omkleden om mee te kunnen doen in de tweede helft! Helaas was het niet voldoende om de achterstand in te halen, maar de tweede helft liep wel wat beter. Eindstand 8-15

HCW Heren 1

Nagenietend van de fantastische HCW feestavond in de kantine weer top geregeld door Raimon en Karin, kwamen enkele heren alweer vroeg in de sporthal om Hans en Bea alweer te begroeten. Terwijl de jongens de laatste minuten van de wedstrijd spelen, beginnen de heren aan de warming up, bij de één gaat dat wat beter als bij de ander. In de afwezigheid van Henk, springt gelukkig Thijs in als interim coach. De wedstrijd start en de heren spelen goed samen, de getrainde looplijnen worden succesvol in gezet, de ruimte wordt gevonden, ook de breakouts die we weten te pakken, knallen we bij de tegenstander in het net. We gaan de rust in met een voorsprong van 19-6! De tweede helft beginnen we wat slordig, benutten de kansen niet. We komen weer op gang en het spel loopt weer beter. Met een penalty killer in het goal, maar liefst 3 penalties uit het goal gehouden! Komt de tegenstander ook niet aan scoren toe, met als laatste penalty maakt Luc het laatste goal waarmee hij er voor zorgt dat iedereen ook gescoord heeft. De eindstand 33-10.
We vieren de overwinning in de kantine, maar de derde helft wordt gewonnen door de sportieve tegenstander Achilles HS3.

Onze sponsoren: