HCW E1-Jeugd

Na een zwaar begin van het weekend (ze hebben vrijdagavond meegedaan aan de dropping) was het op zondagochtend 10:00 uur tijd voor de wedstrijd tegen HV Huissen. Na de vorige keer verdedigend niet sterk te staan, is er op getraind en gaven de coaches aan, dat we hier goed op moesten letten. Na een korte warming up, begonnen we aan de wedstrijd. HCW zette meteen de toon met een openingsschot van Marril. Daarna wist Huissen te scoren, maar de verdediging bleef goed dicht. Wat mooi om te zien dat trainen zā€™n vruchten af werpt en de tegenstander veelal bij de 9 meter werd tegen gehouden. In de aanval was HCW ook sterk. Door breed te spelen kwamen er gaten in de verdediging van Huissen en wist HCW goed te benutten.
Het was een mooie eerste helft met 8-4 op het bord.

De coaches hadden weinig aan te merken in de rust. En hoopte dat iedereen hetzelfde spel kon blijven volhouden. Nog even 20 minuten knallen. En dat gebeurde ook. De tweede helft ging zoals de eerste helft en door enkele onderscheppingen van Eloise en Marril wist HCW flink op voorsprong te komen. De wedstrijd is gewonnen met 16-8!

De coaches zijn trots op het team. Wat een inzet en wat een goed samenspel. Een mooie wedstrijd waarbij de winst dik verdient is. Op naar volgende week!

HCW C-Jongens

Vandaag mochten we afreizen naar Ede om tegen Reehorst te spelen. We wisten dat we een kans hadden omdat we de 1e wedstrijd tegen hun ook hadden gewonnen. Het begin was erg rommelig en ging gelijk op. Aan beide kanten werd goed geschoten en vielen er mooie doelpunten. Met de rust stonden we 10-12 voor. Na de rust speelden we veel beter. We hadden meer tempo en speelden de breakouts beter uit, waardoor we snel afstand namen. Noah en Jurre scoorden beide hun 1e doelpunt! We verdedigden veel beter waardoor zij veel minder wisten te scoren. Mooie eindstand van 14-22! Goed gespeeld jongens!

HCW B-Jongens

Vandaag speelde de jongens B van HCW tegen Quintus jongens b eerste helft ging het gelijk op maar HCW had wel de overhand in de rust was het 9-13 voor hcw in de tweede helft begonnen we beter te spelen en en liepen we ver uit en wonnen we met 20-30.

HCW Dames 1

Vandaag speelde HCW dames 1 tegen Cabezota. De dames werden gesteund door drie toppers uit de jeugd en door nieuwe ster keepster, Kelly.
In de verdediging was het voor de HCW dames even opstarten, hier maakt Cabezota gebruik van en zij scoren. De dames van de HCW laten zich niet kisten en komen al snel met een tegendoelpunt. HCW zet mooie aanvallen op met verschillende wissels. Hierdoor bouwen zij de voorsprong uit en gaan zij met 13-8 de rust in. Na de rust komt Femke in het veld en maakt daarmee haar debuut in dames 1šŸ’ŖšŸ». In de tweede helft van de wedstrijd probeert Cabezota terug te komen maar HCW blijft sterk en geeft deze voorsprong niet meer uit handen. Door middel van snelle omschakelingen en goede loop acties van de dames, bereid de tussenstand zich steeds verder uit. Dit resulteert in een mooie winst voor HCW! De eindstand is 29-19! šŸ˜Ž

HCW Heren 1

Geen verslag ontvangen. Wedstrijd tegen Erica’76 verloren met 12-22.

Onze sponsoren: